2015. április 2., csütörtök

Ewa Kopacz Lengyelország Nagyasszonya rettenetes föl van háborodva amiatt, hogy Oroszország nem hajlandó fogadni a lengyel árukat.

ewa
A lengyel miniszterelnök szerint “a lengyel termékek nem fogadása a bizonyíték a széleskörű orosz agresszióra. Agressziót nem csak katonailag lehet elkövetni Ukrajna ellen, de agresszió az is, hogy Oroszország nem veszi át a termékeinket”-háborgott a “pofátlan” orosz VÁLASZLÉPÉSEK MIATT Ewa Kopacz.
Donbasszban bármi megtörténhet. A helyzet annyira feszült, hogy pillanatok alatt komoly csetepaté törhet ki bárhol.
Ma délelőttig viszonylagos nyugalom jellemezte az állapotokat, ám a bahmutkai autópálya 29. blokkposztjánál egyik pillanatról a másikra-igen heves csata bontakozott ki. A valcmanista martalócok tíz óra körüli időben minden komolyabb előkészületek nélkül rohamot intéztek a népköztársaságiak ellen. Utána csodálkoztak, hogy tizenöt pribék fűbe harapott. Plusz két BTR és egy tank olvadt le személyzettel együtt. Úgyhogy negyedszázhoz közelít ma ennek az akciónak a latoregyed vesztesége.
Ezt az incidenst leszámítva jelentősebb esemény nem volt tegnap este óta Donbasszban. A latortüzérség is eléggé visszafogottan munkálkodik csak.
Peszki és Sirokino térségében vannak piszkálódások.
ter
Donyeckben viszont egy nyolcfős diverzánsbandát kapcsolt le a DNR elhárítása. Még nem érkeztek elkövetni semmiféle csínyt, de eszköztáruk alapján komoly balhét okozhattak volna.
ter


https://balrad.wordpress.com/2015/04/02/orosz-agresszio-lengyelorszag-ellen/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése