A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képező és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képező "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövőben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlőre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták őket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha előfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

Az éremnek két oldala van. Az egyiken szerepel a gójoknak tett hamis eskü, a másikon a bűntársaiknak. A nevezettek egyiket sem szokták betartani, mivel az első esetében tevékenységük és elkötelezettségük egyértelműen esküszegés, és a másik oldal esetében is csak a közös érdekek, a bűnszövetkezeti tagság és a bűnpártolás az összetartó erő. A "tolvajbecsületről" ugyan már nagyon régóta megemlékeznek a történelemben, de a rablók, rablógyilkosok között soha nem létezett ilyen, főleg a precízen és alaposan végrehajtott "munkát" követő osztozkodás közben. Az USA esetében nehezebb a kérdés feldolgozása, mint a csatlósoknak (szövetségeseknek) nevezett, többnyire csalással, megtévesztéssel megválasztott nyugati típusú kormányok esetében. Ugyanis a lakosság véresen komolyan veszi azon jogát, hogy tulajdonát, saját és családja, valamint honfitársai életét akár fegyverrel is megvédje, ám nem csak külső ellenséggel, de saját kormányával szemben is megteheti ezt.


Az USA esetében nem kellett különösebb jóstehetség, hogy a lakosság és a veterán katonák idővel rájönnek, a Gladio stilusú 9-11 mintájú támadások, ahogy korábban Pearl Harbour is, egy világméretű megtévesztéssorozat részei. Új trend alakult ki. A csoportos perek igénye, amelyekben nagy csoportok perelnek óriási multinacionális vállalatokat. Ahogy a 9-11 hamis zászlós támadása, a kazár-maffia megtévesztést támogató mainstream médiája támogatásával, úgy magas szinten alkalmazzák a PSYOPS (pszichológiai műveletek) eszközparkját. Az ellenőrzött CMMM (Major Mass Media) az illegális sajtómonopóliumok, a tröszt-ellenes törvényeket játszák ki, kényszerítve a korrupt képviselőket a jogállamiság megkerülésére. A 9-11 hazugságaira , de a Katrina-hurrikántól a bostoni merényletig, fény derült a hazugságokra. Milyen kormányoldali árulók, milyen robbanóanyagokat használtak, honnan szerezték be, ki kezdeményezték a WTC tornyainak lerombolását. Az Irak megtámadását tánccal ünneplő zsidók videófelvétele által is bizonyított, amit a fél világ tudott, vagyis a világ legtöbb országát katonailag vagy gazdaságilag megtámadó kazár-maffia az USA hadseregét és lakosságát használta és még jelenleg is felhasználja a világ kirablására.

A kazár maffiáról egyre többen tudják meg, hogy milyen kapcsolatok fűzik az izraeli Likudistákhoz, Netanjahuhoz, a Moszad Stateside-hoz, az izraeli kettős állampolgárokhoz, a JCS, USAF, NORAD, FAA árulókhoz és a Bilderberg Group-hoz. Bár mi már régóta írunk erről, Amerikában most kezdik tömegesen felfogni, hogy a kazár-maffia 1913-ban alkotmányellenesen, Federal Reserve System néven létrehozta a világ legnagyobb nemzetinek álcázott hamisítási rendszerét. A módszer Magyarországon is ugyanez, és ugyanez a rendszer biztosítja az adósrabszolgaságot is, amit az EU irányítás is támogat. A jelenlegi fedezet nélkül EKB által kibocsátott 60 milliárd euróval felvásárolják a fiktív adósságokkal eladósított EU tagországok államkötvényeit, amely Bázelen keresztül a FED-hez vándorol. Ez később is biztosítja a hazaáruló kormányok hűségét, de egyúttal a magánbevételeiket is. A USA-EU "szabadkereskedelmi egyezmény" lehetővé teszi az "amerikai befektetők" számára, hogy az USA-ban már betiltott, illetve törvényekkel korlátozott módszerek szerint még egy újabb hullámban lerabolják Európát.


Az átlag amerikaiaknak, de a világ népességének is sok éven keresztül hazudozott a zsidó média, hogy Oszama Bin Laden és Szaddam Husszein támadta meg Amerikát. Ma már biztosan lehet tudni, hogy Iraknak és Afganisztánnak semmi köze sem volt az Amerikát ért támadáshoz. Bin Laden 2001 végén vesebetegségben halt meg, mert a genetikai eredetű Marfan-betegségben szenvedett. Valójában egy CIA ügynök volt, Kol Tim Osman néven, aki segített Afganisztánban a mudzsaheddineknek legyőzni a szovjet megszállókat. Az amerikai katonáknak hazudtak, ahogy most is hazudnak. A kazár-maffia ágyútölteléknek használta őket, kipróbálva a szegényített uránlövedékeket, és amikor hazatértek olyan "gyógyszerkoktélokat" kaptak amitől poszttraumás stressz-zavar állt elő, és ami felelős az öngyilkosságok magas arányaiért is. A hamis zászlós támadások több millió emberéletet követeltek. Amerikai katonákat küldtek a kazár-maffia afganisztáni ópium-érdekeltségei védelmére, de hamis és manipulált izraeli háborúk védelmében is, létrehozva a világ legnagyobb szabadtéri fogolytáborát, az amerikai Gáza II.-őt.


Minél nagyobbak a kazár-maffia erőfeszítései, hogy sarokba szorítsa az amerikai lakosságot és a veteránokat, annál több harag és düh követel bosszút. A világ legnagyobb fegyveres ereje, az amerikai vadászok, fegyvertulajdonosok, veteránok tömege, a honfitársai ellen harcolni nem akaró aktív katonák, akik az utóbb említett veteránokkal együtt jártasak akár a modern fegyverek, akár a távolról gyilkoló technikák használatában, alkalmazásában is, már készülnek az elszámoltatásra, az I. és II. világháborúkért, Vietnámért, Koreáért, az öbölháborúért, Irakért, Líbiáért, és hamarosan a megszállt és kifosztott Európáért is. Nem lesznek egyedül. Ábrahám népét kiszorította a kazár-zsidó, de ne legyenek illúzióik nekik sem... Semmi sem tart örökké.

Az Ítélet Napja közeleg. Az amerikai kazár-maffiát nem tudja megvédeni a korrupt DHS, az LE vagy az FBI Stooges. Az európai kormányoknak nevezett tolvajbandák előre menekülnek, ahogy Izrael is. Hamarosan veszélyessé válik az USA-ban kazár-zsidónak lenni, és a dollár összeomlása után Kanadában és Európában is. Az Eurázsiai Gazdasági Unió ugyanazt kínálja, mint az EU, de a "tervek szerint" sem lesz hosszú életű, mert nem kínál mást, mint egy másik olyan tömörülést, amelyik nem zárja ki az előző összeomlás alatt álló rendszer módszertani elmeit és lezüllesztő résztvevőit. A nemzetközi elszámolóvalutából, az SDR-ből fokozatosan, indirekt módon kiszorított USA még lépéseket tesz Európa elfoglalására, de az Európára kényszerített szankciók miatt elhappolt orosz piacok elfoglalása sem mentheti meg. Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúra Fejlesztési Bank) és az Eurázsiai Gazdasági Unió testvérkéje a nyugati döglődő "finanszírozási" rendszernek. A "vonalas gondolkodás" mindig elakad azon a ponton, amikor már háttérismeretekre is szükség lenne, pedig a vonalak összefutnak. Lényeg. hogy a verkli ne álljon le...

A legtöbb "politikainak nevezett szereplő" ringben maradt eddig, de ázsiójuk rohamosan csökken. Egyre vadabbul és gátlásokat levetkőzve próbálnak még nagyobb vagyonra és hatalomra szert tenni, csakhogy hatalmuk alapja az a gój hadsereg, amivel a gójokat elnyomják. Az iszlám terrorállam, az IS, kulcsfontosságú fegyverkereskedelmi és "foglalkoztatási" szempontból, ahogy Ukrajna is. Ha csökken a háborúk száma, lanyhul a fegyverkereskedelem, csökkennek a bevételek. A "nyilvánosságra hozott" IS Törökországot, Európa egy részét és Magyarországot is érintő "állítólagos megszállási terve" újabb bevételeket jelenthet a fegyvergyártóknak. Bár az IS egyetlen offenzívával lesöpörhető lenne a terepről, egyértelmű, hogy nem érdeke egyik érintett félnek sem. A módszer ugyanaz, mint Palesztinában, ahol a zsidók pénzelik a palesztin ellenállókat. Az IS-t az USA látja el fegyverrel, hogy fegyverbe szólíthassa Európa tagállamait, hatalmas bevételeket szerezve a fegyvereladásokból, hadseregek felállításából. Elég átlátszó "ellenséggyártási" trükk a III. Világháborús fenyegetettséggel és riogatással együtt...


Óriási volumenű "ipar" jött létre a félelemkeltésre épülve, de fizetnek a rettegő milliárdos-tolvajok is, bunkereket építtetnek, magánhadseregeket szerelnek fel és tartanak fenn, miközben a háború-iparból szerzett bevételeknek növekedni kell, mert a "fenntartható fejlődés alapja" a "világgazdaság növekedése" (ténylegesen csak a mohóság növekszik). Természetesen ezek a "bevételek" nem elegendőek a kazár-maffia számára. Veszélyeztetni kell a társadalmak gazdasági és pénzügyi biztonságát. Tőzsdei, banki összeomlások előidézésével, mesterségesen okozott krízishelyzetek produkálásával. Látszólag a világ népessége a létért folytatott küzdelemért dolgozik és fizet, de valójában a népesség egyik fele előteremti a javakat, a másik fele meg abból az "iparból" él, amelyik az előzőekben említettek ellen hoz létre háborúkat, krízishelyzeteket, járványokat, betegségeket, éhínséget, konfliktusokat. Azért a természeti kincsek és közpénzek ellopását sem vetik meg, stratégiai és "népességpolitikai", belső feszültségeket okozó fegyvereket faragva belőlük, és nem mellesleg, ezzel is biztosítva jólétüket.
Putyin az USA birodalmi politikájáról beszél az USA-ban betiltott videobeszédében, de nem nevezi "nevén a gyereket". Az USA-t és politikáját, ahogy Európa kormányaiét is, már régóta a kazár-maffia uralja és irányítja... de mint említettem, semmi sem tart örökké...

/Tulok/