2015. április 5., vasárnap

Donbasszban holnap a Népköztársaságok által felügyelt VALAMENNYI településen megkezdik a nyugdíjak és szociális juttatások kifizetését a jogosultak számára.

A pénzügyi garanciát Oroszország nyújta, mintegy 1,9 milliárd rubel (30 millió USD) összegben. Erről tájékoztatott Jekatyerina Matyjuscsenko, a Donyecki Népköztársaság pénzügyminisztere.
Rémséges csapás vár nyomorul orosz facebookozókra!
Mint ismert, nagyjából két hete már, hogy az EU Bizottsága tarthatatlannak minősítette azt az állapotot, hogy az internet segítségével a “Kreml parancsára trollhadsereg zúdult a világra, és kezdte el a derék nyugati internetezőket szörnyűbbnél szörnyűbb kitalációkkal hülyíteni Maradék-Ukrajna, Donbassz és a Krím ügyében”!
Ennek a tarthatatlan és rendkívül káros tevékenységnek véget kell vetni!-horkant föl a nagytiszteletű Bizottság, és menten rá is testálta a Dolgot Federica Mogherini külügyi biztosra! A művésznő vállalta, hogy rövid időn belül rendet is fog csapni ebben a témában. Elképzeléseit vázolva kiderült, hogy egy ellentroll bandát fog szerveztetni, összehangolva a munkát a Kijevben már egy ideje eredményesen működő hasonló témában ügyködő kompániával. De sejtetni engedte, hogy a moszkoviták megfékezésére vannak az ő tarsolyában technikai és jogi megoldások is. Bírságtól a börtönön keresztül honlapok és hírportálok leoltásáig minden eszköz rendelkezésére áll, és ő fog is élni minden eszközzel. (Mert ugye az Európai Unió Szent Négyes Alapelve: a TŐKE, a személyek, a SZOLGÁLTATÁSOK és az INFORMÁCIÓ SZABAD ÁRAMLÁSA MINDENEK ELŐTT VALÓ BETARTÁSA számára nagyon is fontos! Meg a Bizottság számára-természetesen.)

Federika úrhölgy olyan sokáig nem lopta a napot! A Facebook feltalálója, gazdája és korlátlan ura-az egyébiránt galiciai felmenőkkel büszkélkedő Cukorhegyi Markó (Marc Zuckerberger) tegnap be is jelentette: intézkedik, hogy rövid időn belül Oroszországban a Facebook megszűnjön működni. Vállalkozása csak akkor fog ismét életre kelni Oroszország szerte, ha annak értelmét látja (értsd: felforgatásra), illetve ha Oroszország már TOTÁLIS DEMOKRÁCIÁBAN (Értsd: a Kremlben már Hodorkovszkij lesz a Gazda) fetreng! Hogy mikor lesz pontosan a Nagy Lekapcsolás Oroszországban, a Facebook tulaj nem nyilatkozott.

Az orosz internetezők pedig már-már a teljes kétségbeesés határán! Vlagyimir Putyin trollhadserege szinte lebénult a szörnyület hallatán.
Donbassz amúgy éli az utóbbi időkben megszokott életét.
drt

Bár a mai napon eléggé hétvégi üzemmódra csitult a fegyverszünet gépezete, azért itt-ott voltak történések.
Sztaromihajlovka lakói körbe lettek zárva ma reggel latortankokkal. A helyiek nem tudják mire vélni a dolgot, de az biztos, hogy se ki!-se be!
A donyecki repülőtér ma sem a világ legnyugisabb helye.
dtr
Sirokinonál is gondoskodnak Valcman pribékjei a helyiek nyugtalanságban tartásáról.
Peszkiben nem csitul a vasárnap ellenére sem a már két hete folyamatosan tartó aknavetőgránát pocsékolás.
Ma reggel viszont valamelyik népköztársasági-csakis valami zöldfülű újonc lehetett-ráhibázott. Biztosan elcsavargatta az aknavető irányzékát. Pontosan telibe kaptak vele egy junta Kamazt! Az meg meg volt pakolva martalócokkal.A plató utasai közül többnek is gyors távozhatnákja támadt!-a platóról. Az sem számított nekik, hogy meglehetősen erős ponyva van közöttük meg a külső tér között. Igaz, abba hogy mégis sikerült nekik az átjutás mutatványa-besegített az eltergetett irányzékú aknavetőből kilőtt gránát is. Féltucatnyi martalócot segítve át villágyorsan a ponyván, és a túlvilágra. Mondják, hogy a húszfős utazóbrigád többi egyedei sincsenek abban a helyzetben, hogy már ma délután futballozzanak. Valami egészségügyi panasza mindnek van.
Avgyejevkában kisebb izgalmat váltott ki latorkörökben, hogy “valakik” kézifegyverekkel rájuk lőttek. Három pribék panaszkodik egészségkárosodásra.
Hát nagyjából így zajlik egy csendes hétvége Donbasszban.


https://balrad.wordpress.com/2015/04/05/panikolnak-az-orosz-internetezok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése