2015. március 6., péntek

Oroszországgal kötött biztonságpolitikai egyezmény garantálhatná a liberalizmus felszámolását

Az orosz védelmi bizottság elnöke szerint mostanra előállt az a helyzet, hogy meghoztak minden olyan törvényt, ami az ország területi egységének és alkotmányos rendjének védelméhez szükséges, és Oroszország ezeknek köszönhetően hatékonyan fel tudja számolni a színes forradalmakat. Nyikolaj Patrusev szerint Oroszország mostanra elegendő tapasztalatra és politikai erőre tett szert ahhoz, hogy hatékonyan vegye fel a harcot ezzel a jelenséggel. Patrusev hozzátette, hogy az erre vonatkozó tapasztalatokat készen állnak megosztani a partnerországokkal is.
Hídfő.net.ru | Nyikolaj Patrusev
"Az utóbbi évtized során elegendő tapasztalatot szereztünk a színes forradalmak elleni harcra vonatkozóan. Megszereztük a kellő gazdasági, pénzügyi, és ami a legfontosabb, politikai erőt ahhoz, hogy ez a jelenség már ne okozhasson gondokat. Oroszország ezt a problémát az ifjúság hazafias nevelésével, a civil társadalom fejlesztésével, a nemzet közös spirituális, erkölcsi és történelmi értékek mentén történő egyesítésével oldja meg." Patrusev az után tette ezt a nyilatkozatot, hogy hazatért az Egyiptomban és az Egyesült Arab Emírségekben tett látogatásából, ahol megállapodások születtek arról, hogy Oroszország átadja számukra a felforgatások elhárítása során szerzett tapasztalatokat.
A védelmi tanács vezetője hangsúlyozta, Oroszország mostanra meghozta azokat a törvényeket, melyek az alkotmányos rend védelmét, a területi egység védelmét, a terrorizmus és extrémizmus elleni sikeres harcot garantálják. Patrusev felhívta a figyelmet arra, hogy az Egyesült Államok továbbra is színes forradalmakat akar előidézni Oroszországban és Kínában, és a Közel-Keleten az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni harccal "sem sietnek túlzottan."
Patrusev szerint az Egyesült Államok meg akarja osztani a muszlim országokat, és a Közel-Keleten még mindig az "irányított káosz" stratégiáját alkalmazza, melynek során külföldről támogatnak kormányellenes megmozdulásokat és az országok stabilitásának felborítására törekszenek, extrémista csoportokat és fegyveres ellenzéki szervezeteket támogatnak. Oroszország évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ilyen fenyegetések terén, amit most készen állnak megosztani a partnerországokkal. Hazánk számára egy Oroszországgal kötött biztonságpolitikai megállapodás garantálná, hogy a Soros György féle "nyílt társadalom" és sokszínűség forradalma soha többé ne jelenhessen meg Magyarországon.

http://www.hidfo.net.ru/2015/03/06/oroszorszaggal-kotott-biztonsagpolitikai-egyezmeny-garantalhatna-liberalizmus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése