Az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a PM és az MLP közös ajvékolás idejének eljöttére találta alkalmasnak a moszkvai kurvahajcsár agyonlövését.
on1
Tegnap délután délután Pesten az orosz nagykövetség előtt aztán össze is gyülekezett minden-magára valamit is adó-honi liberális bagázs éppen elérhető jelese.
A már régen levitézlett egykori jelcinista predátor és liberális “aranyörökifjú” Nyemcovra, a közismert orosz politikai szélhámosra emlékeztek, akit szombatra virradóra lőttek ki Moszkvában, éppen soros ukrán lotyója mellől. A Maszop által szervezett gyászcsődületre a liberális maffiacsaládok jobb program híján gyászolni akaró jelesei egy-egy szál virágot helyeztek el a nagykövetség előtt, majd néhány szóban ki-ki elsiratta az orosz ördög jobbkezét.
on
A Döbrögisztánt per pillanat uraló maffia részéről senki nem jelent meg a közös ajvékon. (Ők még valószínűleg az előző nap hatása alatt voltak. A Döbrögi-jelenésre gondolunk!) Ezt a förtelmes magaviseletet föl is róták a Nagy Közös Pesti Libsiajvékra összeröffentek Döbröginek.
Akit viszont-úgy tűnik-megérintett a moszkvai hitestárs kinyiffantása, mert tegnap este rövid közleményben érzett egyet a fűbe harapott rajongóival.
„Magyarország és kormánya nevében együttérzésemet fejezem ki a meggyilkolt Borisz Nyemcov családjának. Elvárjuk, hogy az orosz kormány teremtse meg a gyilkosság teljes körű kivizsgálásának feltételeit. Utasítottam Magyarország moszkvai nagykövetét arra, hogy hazánk nevében rója le kegyeletét a megemlékező eseményen” – áll a Döbrögi-féle dörgedelemben.
(Megjegyezzük, hogy a soroksári futónőt másfél esztendeje gyilkolták meg brutálisan, Ődöbrögisége lányának mobiltelefonjának SIM-kártyáját valamivel több ideje lopta el valaki-de tettes azóta sincs egyik ügyben sem. Viszont Moszkvát sürgeti eredményes nyomozásra!)
Csak halkan jegyezzük meg: a Bal-Rad-nak semmilyen információja nincs arról, hogy HATEZER donbasszi civil-köztük gyerekek-Nyemcov haverjai által való legyilkolása miatt BÁRMELYIK jelenlévő vagy nyilatkozattevő akárcsak egyet is sóhajtott volna!

https://balrad.wordpress.com/2015/03/01/libsi-ajvekkorus-es-virageso-a-pesti-orosz-nagykovetseg-elott/