Egy osztrák olvasó arról értesítette a News.front.info donyecki hírszolgálatot, hogy helybéliektől kapott egy értesítést.
Eszerint kedd reggel, a linzi pályaudvaron egy szerelvény haladt át, megrakva mintegy ötven Bradley típusú páncélossal. Feltételezéseik szerint a vonat Csehország irányába tartott.
linz1 linz2
Az olvasó szerint föl kívánják vetni országuk parlamentjénél: mennyiben egyeztethető ez össze Ausztria semlegességi státuszával.
Elnézve a linzi pályaudvaron készült kedd reggeli fotókat-és összehasonlítva a tegnap Budapesten készült (a Fehérvári-úti vasúti hídon) fényképet, mintha ugyanazok (legalábbis típusra) az amerikai hadikészségek utaztak volna alig egy nappal később.
linz0
Csak már párszáz kilométerrel keletebbre. Ám ha ez a szállítmány NEM AZ A szállítmány, akkor viszont álmélkodhatunk: Közép-Európában hemzsegnek az amerikai lator megszálló csapatai. Az okokat illetően pedig találgathatunk.
Az USA-hivatalosan-tegnap először szállított páncélozott harcjárműveket Nyalókakirály ármádiájának: tíz Humvee terepjáró érkezett Kijevbe, amelyeket személyesen Petro Valcman vett át.
Nyalókakirály a főváros közelében lévő boriszpoli reptéren ki is próbálta az egyik páncélozott katonai terepjárót, a Twitteren pedig azon lihegett, hogy mennyire is hálás ő a Megbízó eme nagylelkűsége láttán.
Washington összesen 75 millió dollár értékben nyújt halált nem okozó eszközökből álló támogatást az “új baráti ország” hadseregének. Ennek keretén belül összesen 230 Humvee érkezik majd Maradék-Ukrajnába, köztük 30 nehéz páncélzatú és 200 szabványos darab. Bár a harcjárművek el vannak látva lövegtoronnyal, gépfegyvereket nem szereltek rájuk.
A katonai terepjárókon kívül alegfőbb latorállam rádiókat, aknavető elleni radarokat, éjjellátó készülékeket és más eszközöket küld majd Maradék-Ukrajnába a következő hetekben. A “segélyszállítmány” részeként felderítő drónokat is kap a kijevi junta, de ezeken állítólag fegyver nem lesz.
Emellett áprilistól 300 amerikai katona a valcmanista bérgyilkoshorda, az ukrán nemzeti gárda tagjainak kiképzésében fog segédkezni a washingtoni segítség részeként.

https://balrad.wordpress.com/2015/03/26/kozep-europa-ameddig-a-szem-ellat-csak-amerikai-tankok/