tant

Donbassz fegyvercsörtetéstől hangos. Özönlik a valcmanista horda Donbassz környékére.
A régió északnyugati fertályán már gombostűt sem lehet leejteni az ott nyüzsgő rengetek martalós és haditechnika miatt. Tegnap és mára virradó éjjel kiválképpen Dzserzsinszkben volt nagy élet. Kora este hat darab latorhelikopter is megérkezett Dzserzsinszkbe, ahol már becslések szerint mintegy húszezernyi latoregyed és készségeik zsúfolódott össze.
Vélhetőleg ennek köszönhető, hogy éjfél tájban Sumi és Majorszk között reggel ötig tartó csata bontakozott ki. Ennek során a népköztársaságiak csináltak némi helyet újabb haditechnikának. Három latortank és egy BMP kerülhet (majd) a hétfőn a termelését újraindított Jaszinovatajában lévő acélgyár kohóiba. Amelynek az alapanyagellátásra nincs gondja. Kijev rendesen ellátta őket jó minőségű acéllal.
A tegnap késő délután Gorlovka-Artyemovszk környékén aknára futott autóbusz utasai közül négyen haltak meg eddig.

Gorlovkát az éjszaka ismét lőtte a latortözérség. Találatot kapott egy iskola épülete.
Sirokinonál továbbra is zajlanak a csatározások. Itt váratlan meglepetésben volt részük a valcmanistáknak. Felküldött drónjukkal megszakadt minden kapcsolatuk. Az ugyan szemmel láthatóan kiválóan repült-de épenn őket fényképezgette. Hamarosan kiderült, hogy már nem ők irányítják a szerkezetet, hanem valaki más. A következményeit is gyorsan kitapasztalták. Nagyon pontos aknavetőtüzet kaptak a nyakukba.
sirokino
Ugyancsak kemény összecsapások voltak az éjszaka folyamán a 31. blokkposzt környékén, és Szokolnyikinál.
Krimszkojénál a népköztársaságiak tüzérsége lecsapott Kijev martalóccsoportosulására.
Kora este a Dnyepropetrovszktól nem messze lévő Gyjemurino-Proszjanaja vasútállomásnál felrobbantották a vasúti síneket egy szénszállító tehervonat alatt.
Az este Nyalókakirály váratlan és meglepő bejelentést tett.
pis
A boriszpoli repülőtéren az amerikai “fegyversegély” átvétele után-az oldalán revolverrel tündöklő Valcman kijelentette: a birodalmára leselkedő legnagyobb veszély a banderizmus!
https://balrad.wordpress.com/2015/03/26/fegyvercsorges-donbasszban/