2015. január 18., vasárnap

Donbassz lángol

A legfrissebb jelentések szerint a Vízkereszti valcmanista offenzíva minden eddiginél kegyetlenebb. Egy órával ezelőtt datált jelentés szerínt Donyecket és Gorlovkát SzU-25-ös repülőgépekkel támadja a kijevi junta latorereje.
Donyeck “Putyilov” Kerületében a közlekedési infrastruktúrára mértek meglehetősen komoly csapást azzal, hogy rakétákkal lebombáztak egy közúti felüljárót.
A repülőtérnél ma négy latorattakot vert vissza a milicia. Itt a martalócok technikai és egyedvesztesége egészen elképesztő. A négy meghiúsult támadásban tizenhét latortank pusztult el, de odaveszett kilenc egyéb páncélos járműve is az ordashadnak. Mindezek tetejébe legalább százharminc latoregyed harapott fűbe-CSAK A REPÜLŐTÉRNÉL!
A milicia jelentése szerint elfoglalták a népfelkelők Peszkit. Ezt a hírt egyelőre a DNR információs központja nem erősítette meg, csak a Peszki elleni támadás tényét!
Hírszerzési jelentések a “Tocska-U” rakéták közeli bevetését prognosztizálják.
(Nagyon komoly kérdést vet fel egyébiránt a mai nap folyamán ezidáig /magyar idő szerint este öt óráig/ “elkönyvelhető”, TÖBB SZÁZRA BECSÜLT POLGÁRI ÁLDOZAT, ami a kijevi latorhatalom vérszomját bizonyítja: MIT FOG LÉPNI OROSZORSZÁG?)
A KijevBerkut ma feltörte az SZBU levelezőprogramját, és kirakta honlapjára a volnovahai mészárlás kitervelését bizonyító iratok másolatait. Megnevezve a parancsot kiadó, és az annak végrehajtásáért felelősöket is.
A kitervelő az SZBU Terrorizmus ellenes Központjának vezetője Vaszilij Szergejevics Gritcak vezérezredes, míg a kivitelezésért felelős Gennagyij Ivanovics Kuznyecov SZBU ezredes.
http://www.cyber-berkut.ru/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése