EURÓPÁNAK(!) újra kell gondolnia az Oroszországhoz való viszonyát, vagy “térdre fog rogyni”! Ezért aztán az EU-vezetőinek sürgősen felül kell vizsgálniuk “szankciósdi játékaikat”, mert elsősorban is a német gyártók már “félelmek és kétségek között gyötrődnek”. Ez pedig igaz nem csak a németekre, hanem más nagyobb Nyugat-európai országok gazdasági szereplőire is.
BELGIUM-DIPLOMACY-G7-DEMO
“Közös nevezőre kell jutnunk a diplomácia terén, hogy ne szankciókkal akarjuk Oroszországot térdre kényszeríteni, mert ez senkinek sem lehet az érdeke”-fejtegette Matteo Renzi olasz miniszterelnök. Korábban már hasonló megállapításra jutott a német alkancellár Sigmar Gabriel, amire hasonlóképpen tromfolt Frank-Walter Steinmejer német külügyminiszter is.
Nyugati üzletemberek még ennél is drámaibban fogalmaznak. Carlos Ghosn a Renault vezérigazgatója a rubel legyengítése miatt “vérfürdőt” vizionált.
A Frankfurter Rundschau újság szerint az Orosz Föderációnak szánt ártás nagyobb károkat okoznak-okoznak Nyugat-Európának, mint Moszkvának-írja a német újság szerkesztőségi cikkében, majd hozzáteszi: “a tervezett (az USA által szorgalmazott! B-R) további szigorítások helyett sokkal inkább azok lazítása és felszámolása lenne az ésszerűbb”!

https://balrad.wordpress.com/2014/12/26/nyugat-europa-terdre-rogyhat/