A tegnapi minszki szócséplés eredménytelenségének híre ma reggelre Donbassz legkisebb zugába is eljutott. Nem is maradt hatás nélkül. Márpedig a hatás egyértelműen a latorsorok megritkulását jelenti.
grá
Peszkiből a martalócok tüzérsége Donyeck északnyugati, nyugati perifériáit lőtte. De érdekes módon, mintha alacsonyabbra vették volna az irányzékot, hiszen lakott területnek szinte a közelébe sem hullott ma napközben latorgránát. De a környéken lévő “Volvo Márkaszerviz” délután háromtól már nem fogad több ügyfelet.
A repülőtérre is lövöldözgettek, de hát ott már kárt okozni nem tudnak.
A (Горловкa)Gorlovkánál csúfos kudarccal, nagyszámú latoregyed pusztulásával és egy csomó technika elvesztésével járó ostrom után a város módszeres tüzérségi lövésére tért át a pribékhorda. Ma egész nap (Дзержинск)Dzserzsinszk és (Майорск)Majorszk-környéki latorütegek pusztították Gorlovka északnyugati lakótelepeit. Sajnos egy civil belehalt az ostromba, egy másik súlyosan megsebesült.
(Гродовкой)Grodovkoj falu közelében a valcmanisták járőrözni óhajtottak. A kijevben vezetett zsoldlista fél óra alatt tizennyolc névvel rövidült. Két BTR viszont az udvar havárialistáját növelte.
(Березиснкое)Berezinszkojéból pedig a pribékek aligha véletlenül (Докучаевск)Dokucsajevszk buszállomását lőtték 120mm-es tarackokkal. Valami isteni csoda folytán még csak sebesülés sem történt.
(Счастьe)Szcsasztyje és az oda közeli (Веселaя Горa)Vjeszelaja Gora-hegynél kézifegyverekkel lövöldöztek egymásra a felek. Utóbbi helyszínhez közel ismét testvérháború tört ki az “ajdaros” brigantik között. Ismét valami zsákmányon kaptak össze. Ebben a cstepatéba avatkozott be a milicia, és nevető harmadikként vitte a zsákmányt. Hét gonosztevő tetemét látták a tetthelyen. A jelentés szerint a miliciának ezúttal nem sok köze volt a pusztulásukhoz.
sino
(Пришиб)Prisibnél és (Смело)Szmelonál szintén voltak ma délután kisebb összetűzések

https://balrad.wordpress.com/2014/12/26/donbassz-hull-a-granat/