tér
A legfrissebb jelentések szerint Valcman latortüzérsége – magyar idő szerint – délelőtt tíz óra óta szakadatlanul mindenféle tüzérségi eszköz bevetésével lövi a “Veszjelaja Gora” – hegyet, Prisibet, Szlavjanoszerbszket, Valujszkot, Nyizsnyetyeplovot, Kolesznyikovot, Olhovatát és Sztanyica Luhanszkat.
lakót
Ez utóbbi településtől nem messze a milicisták aknavetője első lövésre telibe talált egy latorterepjárót. Öt pribék azonnal letette a kanalat.
Gyjebalcsevo és Jenakijevo között rendkívül intenzív tüzérségi tűzpárbaj dúl reggel óta.
Peszkiből délelőtt tíz óra óta lövi a donyecki repteret a latortüzérség.
rtér
Ozerjanovka közelében kézifegyverekkel vívnak dél óta a felek.
Luhanszkban a VÁROS KÖZEPÉN ma délelőtt az LNR biztonsági egységei egy épületet megostromoltak, amely a “Jobb Szektor” fészke volt. Az ostromban elesett két milicista, viszont nyolc fenevadat leterítettek. Komoly bázist számoltak fel az akcióban.
Valami kórság terjedhet Nyalókakirály hiénái között. Legújabban Szcsasztye közelében ugrott egymásnak – ma reggel – a tegnap egyik vezérét vesztett “Ajdar” két martalóccsoportja. Egy – a várostól nem messze lévő majorság javain kaphattak össze. A testvérirtásnak hat latorhulla lett az eredménye. Ezeket otthagyták, a rablott zsákmánnyal pedig távoztak az életben maradottak. A helyiek szerint voltak vagy húszan, de mind részeg volt. Most pedig kénytelenek lesznek megvívni a fagyott földdel, ha azt akarják, hogy a helyi kutyák ki ne kezdjék a “fajtársak” hulláit.
Szeverodonyeckben saját kórházat követelnek maguknak a pribékek. Arról panaszkodnak, hogy CSAK TEGNAP NYOLC megszálló egyed pusztult el Kramatorszkba szállítás közben.
Tél Tábornok pedig megnyitotta a II. Donbassz – frontot. Rádióüzeneteikben arról panaszkodtak ma reggel Nyalókakirály latorjai, hogy két egyedük megfagyott az éjszaka thermoöltözék hiányában.

https://balrad.wordpress.com/2014/12/20/harcok-robbantak-ki-donbasszban/