2014. november 16., vasárnap

Sakálok álma

Fotó - brisbanemarketing.com.au
A G20 tagországai a világ lakosságának 85%-át képviseli. Gazdasági egyeztető tanácsnak hirdeti magát, de lényegében nem más, mint a 2008 utáni gazdasági csődhelyzet kezelésére létrejött válságkezelő értekezlet. Eddigi szereplése során a válsággal nem sokat foglalkozott, mert a politikai ellentétek évről évre egyre növekvő szakadékot képeztek a résztvevő országok között. Az ausztráliai Brisbane-ben most megtartott G20 találkozó a világ gazdasági gondjainak megoldása helyett az atlantisták politikai provokációinak következményeként a világ kettészakadásának demonstratív bizonyítékát szolgáltatta.
A cionista világmédia már a tanácskozás megkezdése előtt nagyon erőteljes oroszellenes kampányba kezdett, így akarva befolyásolni az atlantisták számára nem sok jóval biztató G20 hangulatát, és általános megítélését. Arról szólt ez a hazugságokra épített propaganda, hogy Putyin elszigetelődött, az ukrajnai helyzetért felelősséggel tartozik és a maláj utasszállító lelövéséért is ő, illetve az oroszok a felelősek. Ez a rendkívül primitív és átgondolatlan kampány a múlt évszázad közepe táján talán még sikeres lehetett volna, de -ahogy a tények bizonyítják- ma már csak arra volt jó, hogy a kiagyalóinak szellemi képességeit minden gondolkodó ember jogosan kétségbe vonja.
A valóság azonban Putyin elnök nemzetközi tekintélyének a megerősödését mutatja. Szombaton még arról cikkezett a cionmédia, hogy az elnök teljes elszigetelődése miatt a hazautazást fontolgatja. Azt ugyan nem közölték, hogy a “teljes elszigetelődés” kikre is vonatkozott, mivel a G20 résztvevőinek nagy része Oroszország szövetségese, és a legnagyobb egyetértéssel fogadták azokat a leleplező adatokat, melyeket -nagyon okosan- az orosz propaganda az értekezlet előtt hozott nyilvánosságra.
Putyin és a  sakálok Brisbane-ben - Fotó - AFP - BBc
Mindenekelőtt erőteljesen ki kell hangsúlyozni, hogy Putyin eléggé lekezelő módon bánt a hazugságokat hangoztató atlantista vezetőkkel, különösképp Obamával, Cameronnal és Merkellel. Mosolyogva, egy kis gúnyos mimikával tárgyalt, és ha megnézzük a tárgyalópartnerei képét, csak keserűséget és gyűlölködést láthatunk. Mintha legalább 20 évet öregedtek volna órák alatt. Obama annyira elveszítette az önkontrollját, hogy Oroszországot a világ ellenségének nevezte. Azt elfelejtette hozzátenni, hogy a HAZUG és IGAZSÁGTALAN világénak. Az atlanti hamis kórus követelte az orosz “agresszió” beszüntetését Ukrajnában, és a maláj gép lelövése felelősének is az oroszokat nevezte meg.
Ezzel szemben viszont az oroszok a világ elé tárták azt a hiteles műholdképet, melyen látható az ukrán vadászgép által kilőtt rakéta útja a maláj utasszállító felé. Ezt a képet nem az orosz műholdak készítették, hanem elég kalandos úton az angolok szigorúan őrzött archívumából került Oroszországba. Bizonyító erejű dokumentum. Többek között azt is bizonyítja, hogy a tények ellenére aljas módon vádolták a szabadságharcosokat a gép lelövésével. Az ukrajnai “orosz agressziót” sem közvetlen, sem közvetett bizonyítékokkal alátámasztani a vádaskodók nem tudták, viszont az atlantista beavatkozásra számtalan bizonyíték áll az oroszok rendelkezésére.
Mindezek ismeretében jogosnak nevezhető Putyin lekezelő viselkedése, mely a szövetségeseinek nem kis megelégedését váltotta ki. Argentína, Brazília, Kína, Dél-Afrika és Oroszország a világ többségének képviselői, szemben a kisebbséget képviselő atlantistákkal és csatlósaikkal. A sakálok álma egy elszigetelődési folyamatról olyan, mint egy narkós álma, mely keserves ébredéssel párosul. Egy erkölcsileg vert sereg, melynek a maradék kis tekintélye is semmivé vált Brisbene-ban. Most mint egy maroknyi bűnöző összetömörülnek, és a hétfői napon az Oroszországi szankciók kiszélesítéséről döntenek. A gazdasági túltermelésben lévő oroszbarát országok legnagyobb örömére, és az atlantista országok vergődő gazdasága szereplőinek hasonló nagyságrendű bánatára.
Putyin egy pillanatig sem védekezett, úgy viselkedett támadóival szemben, ahogy az egy gyógypedagógustól a hülye gyerekekből álló hangoskodó, de szellemileg és fizikailag is gyenge társaságával szemben elvárható. Hülyéknek és gyengéknek tudva őket, közéjük dobott egy gumikacsát. Most azon rágódhatnak, – miközben mindenhol az orosz érdekek érvényesülnek. Krím és így a Fekete-tenger orosz lett, Ukrajnában, Lengyelországban, és Közép Európában ingoványossá vált a helyzet minden vonatkozásában, a balti államokban a bizonytalanság növekszik, az EU gazdasági összeomlás előtt áll, piacai teljesen beszűkültek (különösen az orosz), és Újoroszország szellemi és erkölcsi üzenete beláthatatlan következményekkel járhat. Hazai vonatkozásban is tapasztalható ugyanez a bizonytalanság, zavarodottság.
A G20 most mindezt teljes és nyers valóságában a világ elé tárta. A sakálok ideje lejárt!
Bojtár András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése