2014. október 31., péntek

A Valcman – Jacenyjuk duó tegnap Kijevbem “meghirdette” a “60 óra alatt legyőzzük Donbasszt!” – tervet.

Hogy mikortól számítják a 60 órát? – nem közölték. Igaz persze az is, hogy már jónéhány tervet meghirdettek, ám mind elfüstölt szerencsére, viszont a “tiszteletparcellák” rendesen telnek.
Terv ide – terv oda, Donyeck polgárai mindig csak az éppen esedékes valcmanista tüzérségi tűz túlélésére terveznek. Ennélfogva a tervek lázában égnek, hiszen a latorgránátok folyamatosan potyognak a városra. A lakosság túlnyomó része a pincékben és óvóhelyeken tölti idejét. Sok városlakó már egy hete nem látta a napot.
kész1kész4
A repülőtér területe az egykori Sztálingrádot idézi, az összes járulékos látványelemmel és hangeffektussal. Latortetemek mindenfelé, és romok – romok – romok. Mindezekből mára virradóan csak több lett, hiszen Nyalókakirály latortüzérsége nem aludt az éjjel. Lőtték Donyecket és a repülőteret. Ám a helyzet mintha az irányítható lövedékekre hasonlítana. Kilövik a latrok, és azok nagy ívben visszakanyarodnak a feladóhoz! Ugyanis a népköztársaságiak tüzérségére sem volt jellemző az éjszakai henyélés. Lőttek ők is rendesen.
Egy másik donbasszi repülőtér is képbe került a tegnapról ma reggeli éjszaka harctéri összefoglalójába. A szeverodonyecki repülőtér. Éjjel két órakor a népköztársasági erők “bejelentkeztek” a szeverodonyecki repülőteret birtokló valcmanista hordánál! Egyúttal tudatták is az álmukból felvert bérgyilkosokkal, hogy kell nekik az a repülőtér. Ma reggel még nagy a vita az ötletről!
Reggelre Kramatorszk és Artyemovszk között váratlanul “eltűnt” Nyalókakirály két brigantihorda – részlege. Kijevi és bergyjanszki önkéntes latrok bandájáról van szó, akik nem jelentkeznek a hivó szóra. Azt követőenhívogatja őket irányító törzsük, hogy heves lövöldözés volt a térségben éjfél után nem sokkal. A zsoldlistáról lehúzható mind a 150 latoregyed – legalábbis a milicisták erről tájékoztattak.
A Gorlovka – Dzserzsinszk vonal mentén egész éjjel verte a milicia a valcmanista banditákat.
Uglegorszk és Szvetlodarszk térségében is egész éjjel a milicisták ostromát szenvedték a latrok.
Avgyejevkánál már kezdenek belefáradni a valcmanista zsoldosok a szünet nélküli “ajándékfogadásba” – amit a milicisták küldenek neki tüzérségi gránátok képében.
padárÍródik az “ajándékcsomag” üzenet melléklete.
A gyjebalcsevoi katlan ékszaka is forrón volt tartva. Különösen a Malaorlovka melletti pribékbanda érezte az éjjel a népköztársaságiak álmatlankodásának következményeit.
A liszicsanszk – környéki latrok hajnalban kaptak komoly ébresztőt a nyakukba.
Volnovaha hullaháza megtelt az éjszaka folyamán latortetemekkel.
Mariupolban jelentések szerint már – már tarthatatlanná vát a latrok helyzete a helyi lakosság tömeges lázongásai miatt. Több helyen a városlakók amiatt háborognak, hogy az udvaraikon – kertjeikben állították fel Nyalókakirály bárgyilkosai az aknavetőiket meg lövegjeiket. Ami szerintük egyáltalán nem jó ötlet. (Letapossák a káposztát – többek között.)
http://balrad.wordpress.com/2014/10/31/nyalokakiralyek-hatvan-oras-tervet-hirdettek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése