Fontos lépésnek tartja az Együtt-PM, hogy a kormány belátta, az internetadót nem szabad bevezetni, de a szövetség szerint ez kevés. Közleményükben azt írták, a cafetériaadót és a további megszorításokat is vissza kell vonni.
Magyarország polgárainak győzelmeként értékeli az Együtt-PM a kormány meghátrálását az internetadó kérdésében – reagált az ellenzéki szövetség Orbán Viktor péntek reggeli bejelentésére, amely szerint ebben a formában nem lehet bevezetni a netadót.
“Köszönjük és gratulálunk mindazoknak, akik részt vettek a napokban lezajlott tömegtüntetéseken!” – írta az Együtt-PM.
Viszont azt is követeli a kormánytól, hogy más kérdésekben is vegye figyelembe a nemzeti érdeket. “Folytassanak európai politikát, ne dörgölőzzenek Putyinhoz, mondják föl a Paks2 szerződést, a Déli Áramlat ügyében pedig ne az EU ellenében politizáljanak, hanem az együttműködést keresve!” – követelték.
Arra is felszólították a kormányt, hogy állítsa helyre a bizalmi viszonyt az észak-atlanti nemzetközi szövetségesekkel és váltsa le a korrupciós gyanúba került vezetőket. “Ha mindezt megteszi, akkor végre a magyar nemzeti érdekek szerint fog politizálni, addig azonban azokkal ellentétesen cselekszik” – zárták közleményüket.
(HVG)
Bal-Rad komm: A sapka miatt van mindez Viktor! Ha van az a baj! – ha nincs az a baj!
Öröm a netadó “visszavonása” (dícséret érte) “DE VAN MÁÁÁSIK!”
“…ne dörgölőzzenek Putyinhoz…ne az EU ellenében politizáljanak…bizalmi viszonyt az észak-atlanti nemzetközi…” latorszövetségekkel!
“…Ha mindezt megteszi, akkor…” – na akkor lehet lehúzni a rolót kedves feleim!
A Libás – Füves neolibsi maffiacsalád máris kivillantotta foga fehérjét. Csinálhat itt már Orbán bármit?! – NINCS KEGYELEM!
Amúgy pedig már habzik a “netadóellenes” facebook – csport! Most ünnepelni gyűlnek össze a “győztesek”!
VÉRSZAGRA GYŰL AZ ÉJI VAD!