Ahogyan azt tegnap Kijevben a valcmanista udvar bejelentette, Donbassban a Népköztársaság letörésére inditott eddigi “leg…” a helyi lakosság szenvedései mellett leginkább a támadó zsoldoshorda egyedeinek hozzátartozóit kell hogy aggassza. A DNR tegnap késő esti tájékoztatója az augusztus 11-i főbb harci eseményekről Donbasszból.

Donyecket, Luhanszkot, és Gorlovkát a valcmanista latortüzérség fokozott intenzitással lövi. A gorlovkai “Sztirol” vegyiüzem céltudatos és folyamatos lövése a szándékos ökológiai katasztrófa előidézésének szándékáról árulkodik.

Donyeckben, Luhanszkban és Gorlovkában legalább hatvan polgári áldozatt követeltek a tegnapi tüzérségi terrortámadások.

A népi miliciák legfőbb erőfeszitései tegnap a Miuszinszk, Krasznyij Lucs és Antracit környékén garázdálkodó zsoldoshordák ellen irányult. Miusziszk környékét sikerrel meg is tisztitották a fasiszta ordashordától.

A népi milicia tüzérsége három helyen – Taran, Pervomajszk és Grigorovka melletti ATO-menetoszlopokat zúzott szét.

Sztyepanivka térségében 10 db. “Hurrikán” rakétavetőt pusztitottak el a hozzájuk tartozó ellátó és kiszolgáló eszközökkel együtt.

Egyéb helyszineken 7db. tankot, 5db. BMP-t és BTR-t, 6db. teherautót, 3 db. tüzérségi löveget, valamint lőszerraktárakat semmisitett meg a népi milicia. A DNR hirszerzése 90-100 közé teszi a tegnap fűbe harapott valcmanista pribékek számát.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/12/akadozik-donbasszban-az-eddigi-leg/