A HAZUGSÁG-MEGTÉVESZTÉS-MANIPULÁCIÓ-AGYMOSÓ PROPAGANDA, megspékelve néhány bábjátékossal, akik előadják ezt nekünk a politikában, filmekben, áltudományos szakértői megnyilvánulásokban.

El kell gondolkozni azon, hogy mik a gyengeségeink:
– Befolyásolhatóság
– Hiszékenység
– Naivitás
-Jóhiszeműség
– Felkészületlenség,
és lehetne sorolni a végtelenségig, hogy mennyi mindennel vagyunk manipulálhatók.

Mert hiába örülünk Christine Andersonnal, hogy mára lehullt a lepel a COVID-19 hazugságairól.
De arról legalább olyan fontos lenne beszélni, hogy a világ fele sajnos elbukott a világméretű COVID-teszten:
– egyik fele azért, mert vakon hitt a politikusoknak, a mainstream médiának, a propagandának, és az állítólagos szakembereknek,
– a másik fele azon bukott el, hogy nem tudott lemondani a hedonista életviteléről, utazás, mozi, éttermek, haverok, buli, Fanta,stb.

Ugyanakkor reménytkeltő, hogy világ lakosságának közel fele volt képes gondolkodni, kételyeket megfogalmazni, és utána járni, mielőtt a döntést meghozta volna. A többieknek ez az életébe, egészségébe került.

Nézzük meg a világ legnagyobb átveréseiből néhányat:
– 9/11 volt az a töréspont, ami elültette az emberekben a félelmet, és ezért már az első ijedtség után önként mondanak le szabadságukról, egy vélt biztonságért cserében, amit az államtól várnak.
Valamennyi országban súlyos megszogorításokat, ellenőrzéseket vezettek be, és jelentősen korlátozták az emberi szabadságot. Akkor és ezekkel az intézkedésekkel alapozták meg a totalitárius államot.
Mivel is érték el ezt? Nem, nem Osama bin Ladennel, aki szerencsétlen akkor már nem is élt.
Hanem egy “Ghost Gun” nevű hologramtechnikával, amit Nikola Tesla fejlesztett ki, és némi speciális robbanóanyaggal, aminek következtében a tornyok összedőltek.
– 2003 márciusában Washington és London elhatározta, hogy a diktátor Szaddam Huszein elnököt erőszakkal el kell távolítani Irak éléről. A háború megindítását azzal indokolták, hogy Iraknak tömegpusztító fegyver-arzenálja van, és ezzel veszélyezteti a térség országait. Mára kiderült, hogy ez is színtiszta angolszász hazugság volt. Eredmény: egymillió halott.
– 2011-ben a SEAL Team 6 23 tagja éjszakai razziát hajtott végre Oszama bin Ladent keresve Abbottabadban , Pakisztánban, ami Osama bin Laden állítólagos halálához vezetett. Holtestet persze nem mutattak, mert nem is létezett,
Szegény Osamának sikerült 10 éven belül kétszer is meghalnia, de sebaj, ezt is vakon elhitték az emberek.
Az emögött álló valódi tény az, hogy Obama és HRC a népszerűségük mélypontján volt, és kellett egy akciófilmbe illő jelenet, amivel játékban maradhattak.
A SEAL Team 6 többsége rejtélyes körülmények között meghalt, a legtöbbjük egy különös helikopterbalesetben.
Az angolszászok a hamis zászlós műveletek nagymesterei, akik folyamatosan provokálnak, és minden terrorista cselekmény mögött ők állnak. Az egész világ szenved miattuk, mert az egész életünk a permanens háborúkról szól.
– A COVID-nál csak egy sokkhatás kellett, és a 9/11. után kiépített, és többször letesztelt világhálózat kifogástalanul működött.
Már csak a tömegpszichózist, mint a kínzás 7 pontját kellett bevetni az emberek megfélemlítéséhez, és megtöréséhez.
Mit is mondtak akkor: A veszélyeztettett időskorúak miatt kell bezárni mindent, hogy megvédjük őket. Aha, tényleg???
Majd utána Midozalammal, droggal, halálos kórházi protokollal, amelyben étlen-szomjan, magára hagyatva, családtagjaiktól és mindenkitől elzárva kellett meghalniuk ezeknek az ártatlan embereknek.

Nagy kérdés, hogy mit tanultak ebből az emberek? A válaszom az, hogy azok, akik beoltották magukat, azok nagy része semmit. Beszéltem több emberrel, és mindenki csak ugyanazt a gittet rágva ugyanazt mondta,” tudod, nem volt más választásom, most is azt tenném, mert egyébként elveszítettem volna a munkámat”. Az ilyen emberek ma is kényszer nélkül is grafénos kék maszkban szaladgálnak, önként és dalolva. Pedig most egy sokkal hatalmasabb terhelésnek lesz kitéve az emberiség, és most méginkább fontos, hogy tisztában legyünk mindennel, és felkészüljünk lelkileg arra, hogy mi vár ránk, mert különben összeomlunk.

Most készülnek a világ legnagyobb megtévesztésérére készülnek az NWO-program keretén belül. Project Blue Beam project:

A Blue Beam a NASA és az ENSZ közös projektje, melynek célja az emberek feletti totális ellenőrzés az „Új Világrend” megteremtése érdekében.
Ezzel a technológiával az egész Föld egy szimulációt fog látni az égen, amelyet a Föld különböző pontjain elhelyezett műholdakkal, hatalmas teljesítményű számítógépekkel, lézerprojektorokkal hozzák létre a valósághű műsort, és a föld felszinétől 96 km-re vetitik ki az égre.
Ezzel a módszerrel és az Antikrisztussal együttműködve létrehozzák a Második Eljövetel szimulációját, és a Földön élő összes ember egyetlen vallás alá fog egyesülni a Kék Sugár keretein belül. Így könnyebbé válik a totális irányítás kialakítása, és az „Új Világrend” megteremtése.

A Project Blue Beam egy speciális műveleti program. amely a alaszkai HAARP-hoz kapsolódik.
A HAARP egy olyan program, amely nagyon leegyszerűsítve nagy energiájú skalárfizikai technológiát (Nikola Tesla technológia) sugároz, amely a bolygó felső légkörét fűti fel.
Ennek a technológiának az egyik lehetséges felhasználási módja az, hogy hatalmas méretű képeket vetíthet ki az égre. Valójában a Project Blue Beam egy olyan program, amely vallási képeket vetít az égre hologramos prezentációban.
Ez a leghatalmasabb hazugságok sorozata lesz, amivel megtéveszthetik, és összezavarhatják az egész emberiséget.

A NASA tudósai által kifejlesztett Blue Beam Project 4 részből áll. 4 lépés az NWO vallás megvalósítása felé, az AntiKrisztussal az élén.
– Először is, a bolygó bizonyos pontjain bekövetkező földrengések új régészeti felfedezéseket eredményeznek, amelyekről majd azt mondják, hogy minden vallás alapvető tanait félreértették és félreértelmezték.
Céljuk, hogy lerombolják a bolygón élő összes keresztény hitét. Ehhez valami hamis bizonyítékra van szükségük – állítólag a múltból és a távoli múltból –, amely bebizonyítja az emberek számára, hogy vallásuk hamis. Ezek a titkok az összes vallás alapvető tanait próbálják meg hitelteleníteni. A keresztények hitét próbálják meg aláásni.
-Másodszor, egy gigantikus “űrshow” lesz bemutatva hologramokkal, hangeffektekkel, valódi náci antigravitációs eszközökkel, és részben valódi katasztrófákat előidézve.
Majd a föld alól bukott angyalok jönnek elő, és “szent háborút” vívnak az “emberiség megmentése” érdekében, és helyreállítják a rendet.
– Harmadszor, az ELF-, VLF- és LF-hullámokat magában foglaló elektronikus telepátia az agyuk belsején keresztül éri el az embereket, a természetes gondolkodással összefonódik, szórt mesterséges gondolatot alkotva, és elhiteti mindenkivel, hogy Isten a saját lelkükből szól hozzájuk.
– Negyedszer, a megtévesztésre tervezett elektronikus univerzális “természetfeletti” megnyilvánulások a következő illúziót keltik:
(a) elhitetik az emberiséggel, hogy egy idegen invázió küszöbön áll;
(b) elhitetik a keresztényekkel, hogy közeleg az elragadtatás, és az idegenek azért jöttek, hogy megmentsék őket; és
(c) meggyőznek mindenkit arról, hogy a globális sátáni természetfeletti erők és megnyilvánulások, amelyek világszerte behatolnak – amelyek képesek áthaladni az optikai szálon, a koax kábelen, az elektromos és telefonvonalakon – mindenhol és elkerülhetetlenek.

A program arra is képes, hogy hangot vetítsen a tanú fejébe anélkül, hogy azt a személy fülében hallaná.
Igen, a hangok közvetlenül az agyba jutnának az elektronikus impulzusokból. Az új szuperszámítógépes technológiával pedig a szuperszámítógépek és a műholdak képesek lesznek kapcsolatba lépni az agyaddal az űrből, és „Isten” hangja reagálni fog a gondolataidra, ahogy meglátod „Jézust” az égen!!!
Ez nemcsak lehetséges és megvalósítható, hanem arra is készül, hogy a megfelelő pillanatban ténylegesen felhasználják, hogy a világot azzal tévessze meg, hogy Jézus Krisztus, Isten Fia visszatért a Földre.

Ha többet szeretne megtudni a közvetlenül az emberi agyba sugárzott hullámokról, érthető nyelven, keressen a „Patrick Flannigan” kifejezésre.
Patrick 14 évesen feltalálta a nuero-phone-t, és 12 évesen a rakétaérzékelő rendszert. Ez az eszköz az idegrendszeren keresztül közvetlenül az agyba sugároz hangot.
A lehetőségek között szerepel az érzelmi központok agyi távvezérlése – olyan technológia, amely a gyakorlatban a telepátiához hasonlítana. A Project H.A.R.R.P-vel párosulva globális vonatkozásai vannak.

James V. McConnell pszichológus nyilatkozata szerint, amely a Psychology Today egyik 1970-es számában jelent meg:
„Eljött a nap, amikor az érzékszervi deprivációt kombinálhatjuk drogokkal, hipnózissal, valamint a jutalom és büntetés okos manipulálásával, hogy szinte abszolút kontrollt nyerjünk az egyén viselkedése felett.
Ekkor lehetővé kell tenni egy nagyon gyors és rendkívül hatékony pozitív agymosás megvalósítását, amely lehetővé tenné számunkra, hogy drámai változást érjünk el az ember viselkedésében és személyiségében.”

Ezek a technikák a NASA Blue Beam Project harmadik lépése felé visznek bennünket, amely a telepatikus elektronikus kétirányú kommunikációval együtt jár, ahol az ELF, VLF és LF hullámok az agyuk belsején keresztül érik el a Föld embereit, és mindenkit elhitet. hogy a saját Istene a saját lelkéből beszél hozzá. A műholdak ilyen sugarait a számítógépek memóriája táplálja, amelyek sok adatot tárolnak az emberekről és nyelveikről.
Ezek a sugarak aztán összefonódnak és összefonódnak a természetes gondolkodással, és létrehozzák azt, amit “diffúz mesterséges intelligenciának” nevezünk.
… ugyanez a pszichológus hozzátette: „Újra kell alakítanunk a társadalmat úgy, hogy mindannyian születésünktől fogva arra neveltek, hogy azt tegyük, amit a társadalom elvár tőlünk. Megvannak a technikáink hozzá. Senki sem birtokolja a saját személyiségét.”

A NASA Blue Beam Project úgy tesz, mintha a régi jóslatok egyetemes beteljesülése lenne – olyan jelentős esemény, mint amilyen 2000 évvel ezelőtt történt. Elvileg mozivászonként fogja használni az eget – egy űralapú lézergenerátor műhold egyidejű képeket vetít a Bolygó négy sarkába minden nyelven és minden dialektusban, régiónként.

Ezzel a módszerrel és az Antikrisztussal együttműködve létrehozzák a Második Eljövetel szimulációját, és a Földön élő összes ember egyetlen vallás alá fog egyesülni a Kék Sugár keretein belül. Így könnyebbé válik a totális irányítás kialakítása, és az „Új Világrend” megteremtése.
A műsor konkrétan több holografikus kép lézeres vetítéséből áll majd a világ különböző részeire, és mindegyik más-más képet kap az uralkodó regionális, nemzeti és vallási hit szerint. Egyetlen terület sem lesz kizárva.

A számítógépes animáció és a hangeffektusok látszólag az űr mélyéről jönnek, a különféle hitvallások megdöbbent követői saját visszatért Messiásuknak lesznek szemtanúi, látványosan meggyőző, élethű valóságban.
Ekkor a Krisztus, Mohamed, Buddha, Krisna stb. kivetítése a misztériumok, próféciák jellemzése után eggyé olvad.
https://www.youtube.com/watch?v=gCYakcKk2QM

https://orvosokatisztanlatasert.hu/christine-anderson-az-egesz-egy-hatalmas-hazugsag-volt/