Amit a védőoltásokról tudni kell - minden védőoltásról, mielőtt a Covid génterápiás kísérleti gyógyszerek "vakcinának" nevezett támadása megindult volna:

Egyes hagyományos védőoltások több embert ölnek és csonkítanak meg, mint amennyit a megelőzni kívánt betegségek; a vakcinák biztonságosságával kapcsolatos alapvető kutatásokat nem végzik el; sok vakcina szánalmasan hatástalan; a védőoltások ellen felszólaló orvosokat törlik az orvosi nyilvántartásból; és a vállalati média és internetes szövetségeseik nem engedik a védőoltásokról szóló vitákat.

Dr. Vernon Coleman

Senki más nem fogja ezt elmondani, de egyes hagyományos oltások több embert ölnek és csonkítanak meg, mint azok a betegségek, amelyeket meg kellene előzniük. Történelmileg a bizonyítékok egyértelműek (amint azt könyveimben bemutattam). Az amerikai statisztikák is ezt bizonyítják. Egyes esetekben a betegségeket más eszközökkel (pl. jobb életkörülményekkel) sikerült legyőzni, mielőtt a védőoltások elérhetővé váltak volna.

A vakcinák biztonságosságával kapcsolatos alapvető kutatásokat nem végzik el. Nem vizsgálják, hogy a különböző vakcinák hogyan hatnak egymásra - vagy hogyan hathatnak egymásra a vényköteles vagy a gyógyszertárban vásárolt gyógyszerekkel. Senki sem tudja, hogy az oltási programok mekkora kárt okoznak.

Több milliárd dollárt fizettek már ki olyan betegeknek, akiknek a vakcinák sérülést okoztak. Az orvosok és a politikusok mégis azt állítják, hogy a vakcinák tökéletesen biztonságosak.

 

 

Sok vakcina - amellett, hogy mellékhatásokat okoz - sajnálatosan hatástalan. Amikor háziorvos voltam, soha nem találkoztam olyan orvossal, aki beadatta volna az éves influenza elleni oltást.

Minden általam ismert orvost, aki az oltás ellen emelt szót, töröltek az orvosi nyilvántartásból - általában kétes okokból. (Engem nem töröltek, de nyugdíjas vagyok.) Semmi sem vezet nagyobb valószínűséggel egy orvos szakmai tönkremeneteléhez, mint az, ha az oltás ellen szólal fel. A szakma megbocsát azoknak az orvosoknak, akik lefekszenek a betegeikkel, akik visszaélnek az alkohollal vagy a drogokkal, vagy akik veszélyes módon írnak fel recepteket. De azoknak, akik megkérdőjelezik az oltásokat (különösen a gyermekkori oltási programokat), soha nem bocsátanak meg.

A médiát (beleértve az internetet is) arra utasították, hogy ne engedjen meg semmilyen vitát vagy vitát az oltások mellékhatásairól, veszélyeiről vagy hiányosságairól. Velem már senki sem fog vitatkozni a védőoltásokról. A BBC elutasítja az oltásokról szóló bármilyen vitát, és nem engedi be a műsorába azokat, akik megkérdőjelezik az oltásokat, "akár igazuk van, akár nincs".

Az interneten az oltás hatékonyságát vagy biztonságosságát megkérdőjelező cikkeket elhallgatják. A Sunday Times bestsellerszerzője vagyok, több mint kétmillió eladott könyvvel az Egyesült Királyságban és 25 nyelvre lefordított könyvekkel. Amikor azonban a védőoltásokról szóló könyvem (Bárki, aki azt állítja, hogy a védőoltások biztonságosak és hatékonyak, hazudik) több mint 600 példányát küldtem el újságoknak és magazinoknak, egyetlen kritika sem jelent meg.

 

 

Néhány kiadvány annyira megrémült a könyvtől, hogy ahelyett, hogy eladták volna (ahogy az a recenziós példányok esetében szokás), visszaküldték nekem.

Megfenyegettek, hazudtak rólam és kirúgtak a kampányom miatt. A telefonjaimat lehallgatják. A honlapomat többször feltörték (csak az egyik honlapot havonta több mint 3000-szer törik fel), és kétszer tönkretették.

Többször fenyegettek már perrel, mint amennyire vissza tudok emlékezni. Magánnyomozók szaglásznak az életembe, és peres ügyintézők dörömbölnek az ajtómon. Az egyik gyógyszergyártó cégek iratkiszolgálója annyi papírt hozott, hogy a macskaajtón keresztül kellett betennie - a postaládán nem ment át.

És volt egy fenyegetés, amit az Interpol elég komolynak tartott ahhoz, hogy nyomozást indítson ellene. Van egy régi japán mondás:

"A kiálló szöget beverik", ami megfelelőnek tűnik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-hagyomanyos-vakcinakkal-kapcsolatos-tudnivalok