Tüntetések kezdődnek Európában, mivel a belga nemzetgyilkos haramia miniszterelnök arra figyelmeztet, hogy az európai gazdaság "néhány héten belül" teljesen le fog állni

Európa-szerte tüntetések kezdődnek az emelkedő energiaköltségek miatt, és ez valószínűleg csak a jéghegy csúcsa, mivel Európa-szerte a népirtó zsarnok vezetők arra figyelmeztetnek, hogy a teljes gazdasági összeomlás küszöbön állhat, és az elkövetkező hetekben tömeges társadalmi zavargásokra készülnek.

Tömeggyilkos Hazug Alexander De Croo belga miniszterelnök az egyik legutóbbi vezető, aki figyelmeztetést adott ki a Bloomberg Newsnak adott interjújában:

Néhány ilyen hét, és az európai gazdaság teljesen leáll. Ebből kilábalni sokkal bonyolultabb lesz, mint ma beavatkozni a gázpiacokon.

Ennek kockázata az iparosodás leépülése és az alapvető társadalmi zavargások súlyos kockázata.

Őszintén szólva nem látok más lehetőséget, mint a piaci beavatkozást. Nem kapunk második esélyt, hogy 450 millió európaiként bebizonyítsuk, hogy a kezünkbe vesszük a dolgokat. Amit ma látnak, az a jólét tömeges elszívása az Európai Unióból.

A "gázpiacokba való beavatkozás" természetesen azt jelenti, amit az európai kormányok és az USA tömeggyilkos Antikrisztuskövető Babiloni kormánya az elmúlt években tett, vagyis azt, hogy a központi bankjaik még több pénzt teremtenek a csődbe jutó iparágak megmentésére és "ösztönző" csekkek küldésére az embereknek.

Ezzel a stratégiával csak egy égbekiáltó probléma van: nem fog több szükséges energiát termelni, és inflációt, esetleg hiperinflációt fog okozni, így minden másnak, beleértve az élelmiszereket is, az ára az egekbe fog szökni. Ez olyan, mintha benzint öntenénk a tűzre, és azt remélnénk, hogy az majd eloltja azt.

Tehát az emberek így vagy úgy, de szenvedni fognak, és a kormányon fogják levezetni a frusztrációjukat. És bár az elmúlt egy évben vagy egy év alatt láttunk hatalmas tiltakozásokat a COVID-intézkedések miatt, még nem láttunk olyan társadalmi zavargásokat, amelyek akkor fognak bekövetkezni, amikor az emberek nem tudnak élelmiszert vásárolni, és éhen halnak.

A hétvégén több ezer ember vonult utcára Ausztriában, és az emberek ráébredtek arra, hogy ez nem Oroszország hibája, hanem az Oroszország elleni szankciók hibája.

 

 

Pénteken rendkívüli ülést tartottak az uniós energiaügyi miniszterek, és úgy tűnt, hogy éles nézeteltérések vannak az Oroszország elleni szankciókkal kapcsolatban, és hogy ki a hibás az európai energiaválságért:

Az uniós energiaügyi miniszterek pénteki rendkívüli ülése, amelynek célja az volt, hogy megnyugtassa az energiaipari vállalatokat és az európai közvéleményt a nyugati szankciókra válaszul hozott orosz ellenintézkedések közepette megugró árak és a súlyosan korlátozott kínálat miatt, ingatag és töredezett kezdettel indult. Ahelyett, hogy bárkit is megnyugtatott volna bármiben is, már most világos, hogy a gázárak javasolt felső határának kérdése csak tovább osztotta a blokkot, hasonlóan az olajjal kapcsolatos korábbi kérdéshez.

Tömeggyilkos Sátánfatty Peter Szijjártó magyar külügyminiszter élen járt a terv hibás logikájára való rámutatásban, és rámutatott, hogy a visszahatás rosszabb lenne, mint az Oroszország ellen irányuló szúrás. "Ha kizárólag az orosz gázra vetnének ki árkorlátozást, az nyilvánvalóan az orosz gázszállítások azonnali leállásához vezetne. Nem kell Nobel-díj ahhoz, hogy ezt felismerjük" - mondta.

Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Orbán Viktor magyar államfő korábbi szavait visszhangozva kijelentette: "Az a terv, amely árkorlátozást vezetne be kizárólag a vezetéken keresztül érkező orosz gázra, teljes mértékben ellentétes az európai és a magyar érdekekkel".

Zsarnok Hazug Jozef Síkela, a találkozót vezető cseh energiaügyi miniszter harcias hangnemben, "energiaháború" vívásáról szóló beszéddel ment bele a tanácskozásba, amely valószínűleg nem fog megfelelni semmilyen megfelelő akciónak (nem is lesz): "Energiaháborúban állunk Oroszországgal. Putyin a piac manipulálásával megpróbálja megtörni a társadalmi békét országainkban, befolyásolni az életmódunkat és megtámadni gazdaságainkat".

Tömeggyilkos Sátánfatty Síkela szerint a miniszterek remélik, hogy a nap végére "egyértelmű üzenetet tudnak küldeni, amely megnyugtatja a piacokat". Mindezt úgy, hogy a hat hónapja tartó ukrajnai háború során az orosz gázszállítások a kollektív EU-ba 80%-kal csökkentek, miközben baljóslatú emlékeztetőkkel jelezték, hogy "közeleg a tél".

Az FT megjegyzi, hogy egyes kormányok "arra figyelmeztetnek, hogy az Oroszországot kiemelő intézkedések arra késztethetik Vlagyimir Putyin elnököt, hogy teljesen leállítsa az Európába irányuló szállítást", mivel Olaszország, Lengyelország, Magyarország és Görögország a leghangosabb ellenzői a felső határértéknek a legalább 10 uniós ország közül, amelyek fenntartásaiknak adtak hangot. (Forrás.)

Közben az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zakharova az Egyesült Államokat hibáztatja az európai energiaválság okozásáért, kijelentve, hogy az Oroszország elleni szankcióik gazdasági "öngyilkosságot" okoznak.

Oroszország nemrégiben az Egyesült Államok kormányát vádolta az európai energiaválság kirobbantásáért. A Press TV jelentése szerint Oroszország úgy véli, hogy az Egyesült Államok "öngyilkos" lépésekre ösztönzi az európai vezetőket, például arra, hogy szankciókkal sújtsák Oroszországot az ukrajnai katonai beavatkozás miatt.

 

 

Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője 2022. augusztus 6-án, a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon az Egyesült Államokat hibáztatta az európai energiaválság előidézéséért. Kijelentései azután hangzottak el, hogy Oroszország leállította az Északi Áramlat-1 gázvezetéket, amely orosz gázt szállított Európába. A nő a vezeték leállításáért a technikai problémák mellett az Egyesült Államok által vezetett szankciókra is utalt.

Zakharova azt állítja, hogy az USA hosszú távú stratégiája az Oroszország és a nagy európai szereplők, például Németország közötti energetikai kapcsolatok teljes megsemmisítése. Oroszország a szovjet korszak óta megbízható energiaszállítója Európának.

"Washington dominanciája érvényesült" - mondta Zakharova a Reutersnek. "Olyan politikai erők kerültek hatalomra az Európai Unióban, akik a "birka-provokátorok" szerepét játsszák".

"Ez abszolút öngyilkosság, de úgy tűnik, ezen keresztül kell menniük" - folytatta. (Forrás.)

A hétvégén Ausztriában tüntetők által vitt néhány tábla alapján úgy tűnik, hogy az európai közvélemény egy része is kezd erre az álláspontra helyezkedni.

Még idén júniusban közöltünk két cikket, amelyet Sam Parker írt a Behind the News Network-től, és ő is az Egyesült Államokat hibáztatja az Európát sújtó jelenlegi állapotokért, nem pedig Oroszországot.

Sőt, azt a merész kijelentést tette, hogy nem Oroszország Amerika ellensége, hanem Európa.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-europai-gazdasag-nehany-heten-belul-teljesen-le-fog-allni