Az űrhajók, mobiltelefonok, a Mars utazás, az Internet korában egy nemzet azon nyüglődik 2022-ben, hogy:

Lesz-e tűzifa és ha igen, az mibe kerül?

Ez egy csóró, és végletesen elbutított nép, akinek fogalma sincs mit jelent a jólét, a modernizáció, vagy a szabadság...
Milliók hisznek abban a blőd álhírben, hogy a német gazdaság rosszabb, mint a miénk, hogy a németek meg fognak fagyni, hogy a németek elvesztették a reményeiket...

Milliók hiszik ostobán, hogy az EU-nak vége, hogy az EU pénz és eszközök híján van, hogy az EU képtelen bármire.

Szégyellem, hogy a magyarok nagy hányada egyszerűen hülye.

Bele sem gondolnak, hogy ha nálunk a tűzifa, a csirke far hát és az üzemanyag hatósági árazása a legfőbb gazdasági megoldás, akkor Magyarország mennyire nagy bajban lehet?

Miközben a gyenge, kiszolgáltatott és rettegő EU-nak rinyálunk, hogy adjon pénzt, mert a hazai költségvetésből az ország egyszerűen képtelen - ebben a döbbenetes gazdasági növekedésben - előre haladni.

Azt mondták van gáz. 15 évre előre. Olcsón. Most kiderült, hogy nincs meg 15 évre előre. Ami van azt drágábban vesszük, mint bárki Európában, a villamos energia és a gáz árát eszelősen megemelték (mert olcsón vettük.). Az infláció 100% felett van az élelmiszerek tekintetében (4-500 Ft egy liter tej!!!!), ezrével zárnak be a kisvállalkozások és boltok (mert a gazdaság hasít), és a megvezetett retardált magyarok elhiszik, hogy az átlag bér háromszázötvenezer forint, hogy minden család vagyona és megtakarítása tízmilliós nagyságrendű, hogy minden fiatalnak 170 ezer forint megtakarítása van!

 

 

Komolyan mondom el vagyok teljesen keseredve, hogy a hazám egy csomó retardált barom otthona, akik alapvető logikai ellentmondásokat nem vesznek észre a kormánykommunikációban.
És igen! Rühellem azt az ellenzéki gondolatmenetet, hogy "majd az emberek rájönnek mekkora a gond, ha csődbe megyünk!" vagy azt az agyhalott közhelyet hogy "még nem fáj eléggé!".

Tényleg ennyire vagyunk képesek? Tényleg ennyi konstruktivitással akarjuk a kormányoldali, megtévesztett, félrevezetett, elbutított és vakká hülyített milliókat magunk mellé állítani?

Ennyit tudunk felajánlani?

Egy rohadt konstruktív, előremutató, komplex terv, módszer, elképzelés, folyamat nincs a tarsolyba? Nem tudunk valamit felépíteni, összerakni megkonstruálni, hogy megmutassuk, milyen az ellenzéki értékrend, milyen, amikor a társadalom jóléte és jövője lebeg a szemünk előtt?

Baromira el vagyok keseredve, amikor azt látom, hogy a kormányoldal és az ellenzék is ugyan azt a céltalan és sehova sem vezető mantrát fújja és az ország vágtat a pöcegödör felé, meztelen, védtelen, tudatlan.

Nem létezik, hogy ezt csak én látom!

Megépítem az Ifjúsági Labort (amiben nem segítetek pedig pont egy ilyen előremutató projekt lenne, de megoldom megint majd nélkületek) és itt hagyom ezt a velejéig romlott közeget, ahol semmi más nem motivál embercsoportokat csak az esztelen és sehova sem vezető gyűlölet, ahol az ismereteket a vakhit, a hazug és logikátlan hírek és téveszmék alakítják, miközben mindent lerombolunk, majd a romokra kitűzzük a zászlót:

ÍGY NÉZ KI A MAGYAR HALADÁS.

Ui: Természetesen akinek nem inge... illetve tisztelet a kivételnek... stb... stb... stb...