A kormányunkban ülő gyarló szociopatákat nyilvánvalóan nem, sőt, úgy tűnik, ők mindannyian ezt támogatják.

Ez az interjú egy brit temetkezési vállalkozóval elkeserítő.

Amit el kell mondania nekünk, az borzalmas.

A szörnyűség az oka annak, hogy sokan "okokat" keresnek, hogy ne nézzenek szembe vele.

Nemzetünk és valójában a globális emberi közösség jövője tehát attól függ, hogy lesz-e elég ember, akinek van elég bátorsága ahhoz, hogy odanézzen és ne hunyorogjon.

Talán mindig is így volt: a túlélés a bátraknak kedvez.

A bátorság/bátorság egy másik módja annak, hogy azt mondjuk: "hajlandóság a szembenézésre", és gyanítom, hogy valószínűleg létezik egy természeti törvény, amely kimondja:

az emberi faj túlélésének mértéke egyenesen arányos a kollektív bátorsággal.

Háborúban állunk, egy ki nem hirdetett háborúban, amelyet mindazonáltal a "Covid/vax" szekta tervezői folytatnak ellenünk, akik a megfeketedett lelkük hideg parazsában rejtőző okokból a gyermekeinket vették célba.

Gyorsan meg kell tanulnunk, hogy az ellenség támadását hogyan és milyen fegyverekkel játsszák. Minél többet tudunk és minél jobban értjük, annál hatékonyabban tudunk visszavágni, mert a bátorság és a megértés verhetetlen kombináció.

És ehhez a hatásos keverékhez adjuk hozzá: a számok ereje. A felszabadító hadseregünk az elmúlt év során masszívan bővült és erősödött, és növekedése és növekvő ereje az ebben az interjúban szereplő ember bátor erőfeszítéseinek, a hozzá hasonló több száz embernek és a több tízezer jóakaratú embernek köszönhető, akik meghallgatták és támogatásukkal válaszoltak.

 

Terjesszük tehát tovább azt, amit tudunk, könyörtelenül minden rendelkezésünkre álló kommunikációs csatornán - és ha a kommunikációs csatornák zárva vannak vagy szűkösek, hozzunk létre újabbakat.

Minél több szülőt tudunk figyelmeztetni, hogy megvédjék gyermekeiket, annál több gyermeket fogunk megmenteni.

Amint az interjúban rámutattunk, mivel bíztak a hazug, népirtó kormányban, ők maguk is bűncselekmények áldozatai, és így viszont a gyermekeik is.

A gyermekek szerencsére még kisebb veszélynek vannak kitéve a Covid által, mint a felnőtt lakosság, akiknek túlnyomó többsége számára a veszélyek amúgy is nagyon-nagyon alacsonyak.

Veszélyben vannak azonban a felelőtlen, felelőtlen szociopaták miatt, akik a kormányunk mocsári teremtményei, és a kormányzatot irányító pszichopaták miatt, akik könyörtelenül folytatják programjukat, hogy tömegesen beadják a gyerekeknek a kísérleti biokémiai anyagokat, amelyek veszélyei egyértelműek, valósak és jelen vannak.

Kérdezd meg magadtól: miféle degenerált tesz ilyet? Mennyire kell elfajzottá válnia, mennyire elveszett az emberiség számára, hogy a kisujját sem mozdítja, hogy bármit is tegyen a gyermekek védelmében?

Nagyon rossz ötlet, hogy az emberiség ügyeit az egész emberiség számára sorsdöntő emberek irányítsák.

Gyermekek millióinak élete és jövője függ attól, hogy mit teszünk itt és most azzal, amit tudunk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/megolik-a-gyerekeket-de-hat-kit-erdekel