2021 utolsó napján mi lenne jobb alkalom arra, hogy elgondolkodjunk a technokrácia legutóbbi győzelmein és a 2022-es év várható pályáján?

Karácsonykor bemutattam a Technokrácia tizenkét napja című cikkeimet, amelyeket eredetileg 2019 decemberében írtam. Annak ellenére, hogy ezek a Technocracy.news főoldalának alján jelentek meg, sokan nem olvasták őket.

A Twelve Days of Technocracy (A Technokrácia tizenkét napja) célja az volt, hogy a Technokráciával kapcsolatos alapozót nyújtson több témakörben, például a központi bankszektor, az akadémiai élet, az oktatás és a politikatudomány területén. Ez volt a 2019-es év méltó lezárása.

Mindenki megdöbbenésére a 2020-as nagy pánik (az én kifejezésem) egy hónappal később, januárban kezdődött.

Fontos látni, hogy az Ordo ab Chao elve működik. Ez az okkult latin kifejezés lefordítva "Rend a káoszból", és a modern globalizáció "soha ne hagyj egy jó válságot veszendőbe menni" elméletére utal.

A káosz leple alatt a technokrácia 2020-2021-ben virágzott az irányítás és a társadalmi mérnöki munka hálójának elterjesztésében. A káosz nélkül a Technokrácia gyakorlatilag egyetlen kezdeményezése sem indult volna el.

A lényeg a következő: A Technokrácia a rendből, a struktúrából és a kiszámíthatóságból él, de ehhez a káoszt használja fel.

 

 

A technokraták a társadalmi tervezés mesterei. Ez senkit sem lephet meg, hiszen saját magazinjuk, a The Technocrat 1938-ban világosan meghatározta céljaikat:

"A technokrácia a társadalmi mérnöki tudomány, az egész társadalmi mechanizmus tudományos működtetése, hogy a javakat és szolgáltatásokat az egész lakosság számára előállítsák és szétosszák... Az emberi történelemben először az egészet tudományos, technikai, mérnöki problémaként fogják végezni." A technokrácia a társadalmi mérnöki tudomány.

Egy belga klinikai pszichológus professzor, Dr. Mattias Desmet nemrégiben megfogalmazta, hogyan játszódik ez le globális szinten. A "tömegképződés" (azaz a globális téveszme) koncepciója négy feltételen alapul, amelyeknek előbb teljesülniük kell.

A tömegeknek egyedül és elszigetelve kell érezniük magukat.

Az életüknek értelmetlennek és értelmetlennek kell tűnnie.
A tömegeknek folyamatos, szabadon lebegő szorongást kell tapasztalniuk.
Szabadon lebegő frusztrációt és agressziót kell tapasztalniuk.
(Megjegyzés: A szabadon lebegő azt jelenti, hogy az agressziónak vagy a szorongásnak nincs felismerhető forrása.)

Magától értetődőnek kellene lennie, hogy mind a négyet mesterien mozgásba hozták a 2020-as Nagy Pánikkal.

 

 

Hogyan dolgozták a technokraták a tömegalakulást a saját hasznukra? Íme néhány megfigyelés:

A nemzeti és globális azonosító rendszerek általánossá váltak
Az utazás ellenőrzése az oltási útleveleken keresztül
A demokratikus kormányok felbomlása és a tekintélyelvűség felemelkedése (gondoljunk csak Ausztráliára, Ausztriára, Nagy-Britanniára, Új-Zélandra).
A propaganda ellenőrzése, a szólásszabadság és az ellenvélemény elnyomása.
A tűtől a fegyverig terjedő csatornát szilárdan megalapozták, hogy vég nélkül táplálhassák a genetikailag módosított anyagokat az emberi populációba.

Ki irányít?

Az emberek a kormánytól várják, hogy rendbe hozza a hajót. Ez hiábavaló. A technokraták irányítják a kormányokat, nem pedig fordítva. A világ minden kormányfője mögött egy nem választott és elszámoltathatatlan orvosi technokraták hada áll, akik diktálják a politikát és megmondják a politikusoknak, hogy mit tegyenek.

Ezért a választott tisztségviselőkkel való kiabálás teljesen céltalan és értelmetlen. Nem ők a hatalmi struktúra.

A politikusoknak szerte a világon, és különösen Amerikában, fogalmuk sincs arról a vitriolos gyűlöletről, amit a technokrácia táplál irántuk.

 

 

Ismét a Technokrata magazin adja meg az okot: "Nem lesz helye a politikának, a politikusoknak, a pénzügyeknek vagy a pénzembereknek, a zsaruknak vagy a zsarolóknak". Amikor Franklin Delano Rooseveltet 1932-ben megválasztották, ugyanabban az évben, amikor a Technokráciát a Columbia Egyetemen kodifikálták, nyilvánosan felszólították, hogy rövidesen menesszen minden választott tisztviselőt, és nevezzen ki helyettük Technokratákat a nemzet vezetésére. Roosevelt túl okos volt ahhoz, hogy belemenjen a javaslatba.

A 2022-es évet vizsgálva

Egészen biztos vagyok benne, hogy 2022 első negyedévében néhány pozitív, "jó hír" címlapon fog megjelenni. Például a republikánus optimizmusra számíthatunk, hogy a félidős választások során visszaszerzik a képviselőház és a szenátus irányítását. Az Omicron hivatalosan is semmivé nyilvánítható, és néhány nagyvállalat talán eltörli a maszk és/vagy a vakcina követelményeit. Fauci lemondhat a nemzet főorvos-technokratája posztjáról. Henry Kissinger 98 évesen végre csatlakozhat a néhai David Rockefellerhez és Zbigniew Brzezinskihez.

A lényeg az, hogy az érzelmek mindig ingaként lengenek ide-oda. Mindig. A rossz hírekben kimerült emberek mohón kapaszkodnak valamibe, ami reményt ad nekik. Tehát figyeljünk arra, hogy a hangulat ingája a jó hírek felé lengjen.

Sajnos a "remény" olyan, mint egy függőséget okozó anyag, amely elzsibbasztja az elmét és a testet, így a végeredmény sokak számára az lesz, hogy még jobban visszahúzódnak a tétlenség és a tagadás burokjába.

Mindez nem fogja visszaszorítani a technokrata kezdeményezéseket és a társadalmi mérnöki tevékenységet.

 

 

Három nagy fenyegetést kell figyelnünk 2022-ben.

Egy jelentős pénzügyi infrastruktúra rendszerszintű összeomlása. A globális monetáris hatóságok szimulációkat futtatnak különböző dolgok, többek között hackertámadások által okozott pénzügyi összeomlásról. Ez szükségessé tenné az internetes útlevelek merev digitális személyazonosságait, a digitális valuták átvételét.
Ellátási láncok összeomlása. Az amúgy is nagyon törékeny globális ellátási lánc úgy leállhat, mint egy motor, amelyik elveszíti az olaját. Ez bénító hiányt eredményezhet alkatrészekből, fogyasztási cikkekből és akár élelmiszerekből is.
Jelentős tőzsdei és ingatlanpiaci összeomlás. A Fed már most ígéretet tett arra, hogy 2022-ben némi likviditást von ki a gazdaságból. De a "likviditásnak" van egy másik árnyalata is. Történelmileg, amikor a buborék-hangulat "kipukkad", összeomlás következik be. A pénz kivonása a rendszerből kiváltó ok lehet, de amikor a félelem beindul, a vevők a hegyekbe menekülnek, és nem hajlandóak bármilyen áron csökkenő részvényeket vásárolni. Ez az árak szabad zuhanását eredményezheti, amely nem a fundamentumokon, hanem kizárólag az érzelmeken alapul.
Ezek bármelyike vagy mindegyike könnyen lehet hamis zászlós művelet, hogy az embereket becsapják, hogy elfogadják a technokrata megoldásokat. Azonban bármilyen válság megteszi, akár ember okozta, akár nem. Ahogy fentebb már megjegyeztem, Ordo ab Chao.

Egy dolog biztos: A technokraták teljes mértékben elkötelezettek a félelemkeltés, a káosz fenntartása, sőt, a pánikkeltés elősegítése mellett. Ilyen az emberiség elleni háborújuk. Ezalatt az idő alatt zavartalanul folytatják az irányító apparátusuk telepítését.


Forrás: technocracy.news

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-2020-as-nagy-panik-mesterien-elokeszitette-az-emberiseget-a-technokracia-uralmara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése