Az újév érkezését ünneplő emberek mindig is zavarba hoztak.

Mit kell ünnepelni? Az esemény csupán azt jelenti, hogy az óra egy másodperccel előrébb jár. Akár vadul is ünnepelhetnénk minden április 18-án délután 5 óra 37 percet, annak minden gyakorlati jelentősége miatt. Mégis minden évben ugyanazt látjuk. Hatalmas tömegek tombolnak örömükben, és úgy ünnepelnek, mintha megnyerték volna a nemzeti lottót. De idén talán másképp lesz. Elvégre ki ne ünnepelné 2021 elmúlását? Nos, aki tudja, hogy mi jön 2022-ben, az igen.

Nem állítom, hogy tudom, mi jön, bár néhány dolog elkerülhetetlennek tűnik, mint például a zimbabwei pénznyomtatásból eredő elszabadult infláció, további ellátási lánc problémák (mesterkélt vagy nem mesterkélt), a kkv-k folyamatos pusztulása és a harmadik világbeli fenyegetések, valószínűleg egy példátlanul nagyszabású internetes leállás. És persze az éghajlatváltozással kapcsolatos csalás továbbra is az Agenda 2030-at fogja táplálni, és végül, de nem utolsósorban a világ bebörtönzéséért folytatott harc nagyon mocskossá válik.

Ha szükséges, a Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates által figyelmeztetett új, sokkal halálosabb vírus - és neki tudnia kell -, amely a többi vírus bátorítására fog megjelenni. Alternatív megoldásként teljes rendszerösszeomlást is láthatunk, ha Amerika és csaholó uszkárjai végül háborúra provokálják Oroszországot, és/vagy a fiat pénzügyi piramis végre összeomlik, magával rántva a világgazdaságot is.

Az én meggyőződésem az, hogy 2022 lesz a döntő év, nevezzük eseményhorizontnak, sőt szingularitásnak. Hiszem, hogy a világ olyan dolgokat fog látni, amilyeneket még soha nem látott. Ahogy egy korábbi bejegyzésemben írtam, az ördög kilépett a függöny mögül, és a Jó és a Gonosz közötti harc valóban összecsapott.

 

A jövő év eldönti, hogy a davosi tömeg, amely eladta a lelkét a gazdagságért és a hatalomért, visszavonhatatlanul megszilárdítja-e pozícióját, vagy az ellenzék kritikus tömege felemelkedik ellenük. Bár a kritikus tömegtől még messze van, de a vörös pirulát bevállalók - és a zsidóvá válók - számának közelmúltbeli növekedése mélyen bíztató.

Ezzel elérkeztünk a spirituális dimenzióhoz. Végső soron erről szól az egész. A bibliai próféciák a szemünk előtt valósulnak meg. Sok vallásos zsidó úgy véli, hogy az ő mózesük (az Antikrisztus?) már visszatért a földre, ami részben megmagyarázza a folyamatos nyomást a muszlimok Templom-hegyről való kiszorítására. Igen, azt hiszem, hogy az egész idén a végéhez közeledik.

Isten segítsen mindannyiunkat. Szó szerint.

By Savant December 31, 2021

https://www.pokolafoldon.hu/blog/isten-segitsen-mindannyiunkat-szo-szerint