A Covid „mutációs” történetek azt mutatják, hogy a lezárásokat örökre tervezték. Hosszú hónapok óta figyelmeztetem, hogy a világjárvány lezárásainak kialakítása örökös; vagyis a lezárási FELTÉTELEK örökké tartanak.

Ezt a mandátumokat szorgalmazó elit kommentárjában láthatjuk; leggyakoribb érvük az, hogy a pandémiás korlátozások az „új normálisak”. Ezt az állítást olyan globalisták vázolják fel, mint Gideon Lichfield, az MIT-től a ‘We’re Not Going Back To Normal’. Ebben kijelenti:

„Végső soron azonban azt jósolom, hogy visszaállítjuk a biztonságos szocializálódás képességét azáltal, hogy kifinomultabb módszereket dolgozunk ki annak megállapítására, hogy ki a betegség kockázata, és ki nem, és megkülönböztetjük - legálisan - azokat, akik azok.

... el lehet képzelni egy olyan világot, amelyben a repüléshez talán fel kell iratkozni egy olyan szolgáltatásra, amely telefonján keresztül követi a mozgását. A légitársaság nem látná, hová ment, de riasztást kap, ha ismert fertőzött emberek vagy betegség forró pontjai közelében tartózkodna. Hasonló követelmények vonatkoznának a nagy helyszínek, kormányzati épületek vagy tömegközlekedési csomópontok bejáratára. Mindenhol lennének hőmérséklet-szkennerek, és munkahelye megkövetelheti, hogy olyan monitort viseljen, amely nyomon követi a hőmérsékletet vagy más életjeleket. Ahol az éjszakai klubok életkoruk igazolását kérik, a jövőben kérhetik az immunitás igazolását is - személyi igazolványt vagy valamilyen digitális igazolást a telefonon keresztül, amely megmutatja, hogy már felépült vagy beoltatta e magát a legújabb vírustörzsek ellen. "

A ‘Waves Of Mutilation: Medical Tyranny And The Cashless Society’ cikkemben lebontottam Lichfield érveit, és felvázoltam, hogy miért tervezték jóval előre azokat az ellenőrzéseket, amelyeket a létesítmény megpróbál bevezetni. Az úgynevezett „nagy visszaállítás” és a „negyedik ipari forradalom” legalább 2014 óta fejlesztés alatt áll, amikor a kifejezéseket először beillesztették a mainstream gazdasági médiába. A készpénz nélküli társadalom, a „megosztó gazdaság”, a biometrikus tömeges felügyelet, a szociális hitel pontszámok stb. Ötletei évtizedek óta a globalista menetrend részét képezik. A koronavírus csupán hasznos krízis számukra, hogy kiaknázzák azokat a drákói intézkedéseket, amelyekre mindig is vágytak.

A terv annyira kiszámítható volt, hogy a koronavírus kitörésének kezdetén még rámutattam, hogy a lezárások akkor sem érnek véget, ha működő oltást fejlesztenek ki, mert nekik csak annyit kell tenniük, hogy kijelentik, hogy a vírus „új mutációját” találták, ami ellenáll a meglévő kezeléseknek. Vagy tervezhetnek egy teljesen új vírust és elengedhetik a populációban annak érdekében, hogy a Reset gép tovább haladjon.

Nem meglepő, hogy éppen amikor hírek támadtak arról, hogy az alig tesztelt és gyanús Pfizer és Moderna vakcinákat a nyilvánosság elé terjesztették, a jelentések elkezdtek szivárogni az olyan helyeken található "fertőzőbb" Covid mutációkban, mint például az Egyesült Királyság, India és Dél-Afrika.

Nem vagyok biztos benne, mennyivel átláthatóbbak lehetnek az elitek.

Most vegye be a Pfizer oltást, és néhány hónapig immunitás útlevelet kaphat, majd a vírus minden új mutációjával érvényét veszti. Tehát akkor be kell vetnie magát VÉGTELEN oltásoknak, amelyek közül sok azután még nem tesztelt és potenciálisan veszélyes. Amint a Pfizer volt alelnöke és más egészségügyi szakemberek figyelmeztettek, ezek az oltások olyanok, mint az orosz rulett, és autoimmun reakciót válthatnak ki, amely sterilitáshoz vagy más káros reakcióhoz vezet.

Maga az oltóanyag kényelmesen rövid életű megoldás, még akkor is, ha működik. Egy hónap alatt több adagot igényelnek, és megújult oltásokra kerülhet sor néhány havonta. Alapvetően soha nem ér véget. A vakcinákból származó mutációk és korlátozott antitestek hatására az elit sok éven át a helyén tarthatta a zárakat és a megbízásokat.

Az Egészségügyi Világszervezet egyértelművé teszi, hogy az oltás nem feltétlenül tekinthető megoldásnak a vírusok terjedésére. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha oltást kap, akkor is a Covid potenciális hordozójának és továbbítójának tekinthető, ezért a lezárások és a maszkolások nem állnak le. Ez felveti a kérdést - Mi értelme van az oltásnak?

A WHO vezető tudósa arra a tényre hivatkozik, hogy nincs elegendő bizonyíték annak bizonyítására, hogy az oltások megakadályozzák az átvitelét. Ezen logika alapján azt is állíthatnánk, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az oltások 95% -ban hatékonyak, vagy hogy egyáltalán nem biztonságosak.

Időközben a WHO és baráti szomszédjuk a fasiszta Dr. Anthony Fauci következetesen terjeszti azt az elbeszélést, miszerint a „legsúlyosabb járvány” még várat magára. Meg kell tartanod azt a félelemvonatot, amely a „Great Reset” pályán halad előre, igaz?

 

Sajnálom, azokat az embereknek, akik valóban azt hiszik, hogy a covid válság a tömeges oltások után véget ér, de becsapták őket. A szervezet válaszának minden egyes eleme és minden nyilvános nyilatkozata jelzi, hogy még sokáig meg akarják sérteni az állampolgári szabadságjogokat. A megkönnyebbülés ígéretei a sarkon túl? Minden hazugság. Az az állítás, hogy ha jól megy, akkor minden rendben lesz? Ez egy csalás. Üres retorika, amelynek célja, hogy elzárkózzon és alávesse magát az orvosi zsarnokságnak elég hosszú ideig, hogy visszafordíthatatlanná váljon.

Gyanítom, hogy abban reménykednek, hogy a következő néhány évben feltételekhez köthetik a lakosságot, hogy egyszerűen alkalmazkodjanak az ellenőrzésekhez, amíg el nem felejtjük, milyen volt az élet a világjárvány és a visszaállítás előtt. Úgy tűnik azonban, hogy a globalista visszaállítási terv nem nagyon megy.

Az oltások és a mutációs hírek enyhén szólva is lehangolóan érzik magukat. Kezdetben a szervezet azt mondta, hogy legalább 18 hónapba telik egy oltóanyag kifejlesztése a kísérletekhez és a tesztekhez, és hogy a lezárások jóval ezen az időkereten túl is folytatódnak, amíg a lakosság többsége immunitást nem mutat. Ehelyett több oltást dobtak ki 6 hónapon belül, és a mutációs narratíva már a hírekben szerepel.

Úgy gondolom, hogy ez azért van, mert a pandémiás bezárásokkal szembeni ellenállás növekszik, és az oltásokat elutasító emberek száma magasnak tűnik. Mint mondják, a forradalmat nem közvetítik televízióban, de továbbra sem lehet teljesen elrejtőzni.

Európában a lakosság hatalmas százaléka (országtól függően körülbelül 50% vagy annál több) habozik az oltás beadásától. Az Egyesült Államokban a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a lakosság legalább 30% -a egyenesen visszautasítja, míg az emberek 60% -a habozik a hatékonysággal szemben.

Még az egészségügyi dolgozók nagy része is elutasítja az oltást, és ezek azok az emberek, akik a legnagyobb nyomást gyakorolják a beadásra, vagy szembesülnek a következményekkel.

Vidáman a média azzal érvel, hogy bár a lövésnél „volt néhány allergiás reakció”, „nincs bizonyíték súlyos, hosszú távú mellékhatásokra”. Talán ennek az az oka, hogy a hosszú távú hatásokról NINCS VIZSGÁLAT, és az oltások kiadása előtt minimális volt a vizsgálat? Mármint ez nem alapvető logika? Tényleg azt hiszik, hogy ilyen buták vagyunk?

Eddig úgy tűnik, hogy emberek százmilliói nem olyan buták. Meglepő módon még a seriffek és a rendőrök is szerte az országban nyíltan megtagadják a mandátumok érvényesítését és a törvénysértő büntetések végrehajtását azoknak az állampolgároknak, akik nem oltatják be magukat. Ez valóban hatalmas akadályt jelent a globalisták és visszaállításuk előtt.

A vírus 0,26% -os IFR-t (fertőzési halálozási arányt) produkált azok között, akik nem élnek olyan idősek otthonában, ahol már vannak fertőzöttek. A Covid halálesetek több mint 40% -a olyan idős embereknek tulajdonítható, akik már számos betegségben szenvedtek. A covid miatt kórházba került embereknek csak körülbelül 10% -a szenved hosszú távú (több mint három hónapos) egészségügyi problémával. És az ICU ágyaknak csak körülbelül 15% -a van használatban az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy a túlkapacitású és a teljes kórházak állításai nem voltak mások, mint a félelem.

Gondoljunk arra a tényre, hogy évente több százezer ember hal meg olyan fertőző betegségekben, mint az influenza és a tüdőgyulladás, és a Covid sokkal kevésbé tűnik fenyegetőnek. Ez biztosan nem mentség az orvosi zárakra és az orwelli érintkezések felkutatására.

Ráadásul számos tanulmány feltárja, hogy a lezárások és a maszkok teljesen hatástalanok a vírus terjedésének megállításában. Azok az államok és országok, amelyek a legszigorúbban betartatott mandátumokkal rendelkeznek, általában azok a helyek is, ahol a legmagasabb a fertőzöttség.

Ezért van az, hogy sokan nem hajlandók betartani az előírásokat. A média azt állítja, hogy összeesküvés-elméletek vagyunk, akik úgy vélik, hogy a vírus „nem létezik”; nem ez a helyzet. Valójában már régóta gyanítottam, hogy az a narratíva, miszerint a vírus „nem létezik”, egy pszichop vagy szalmabogár volt, amelyet később a szabadságmozgalom ellen fognak felhasználni, hogy hiteltelenné tegyék ellenállást az orvosi zárakkal szemben.

A legtöbben tudjuk, hogy a vírus létezik. Néhányunk már találkozott vele és felépült belőle. Azt mondjuk, hogy a CDC, a WHO és az orvosi közösség SAJÁT STATISZTIKA azt mutatja, hogy a Covid nem jelent veszélyt a lakosság több mint 99% -ára. Ha el akarjuk fogadni statisztikáikat, akár ha távolról is pontosak, akkor Covid a legtöbb ember számára nem válik kérdéssé.

Ismét felteszem azt a kérdést, amelyet a mainstream nem hajlandó feltenni:

Miért mondják a lakosság 99% -ának, hogy fel kell áldoznia a munkáját, a vállalkozását és a szabadságjogait annak érdekében, hogy a lakosság kevesebb mint 1% -a érezze magát biztonságban?

Miért ne kérhetnénk meg a vírus által fenyegetett emberek 0,26% -át, hogy önként maradjanak otthon, hogy a többiek normális életet élhessenek? Miért csináljuk az ellenkezőjét annak, ami a legértelmesebb?

A válasz az, hogy a pandémiás reagálás az erőfölényről szól, és nem a közegészségügyről. Az emberek ezt kezdik felismerni, és lázadni készülnek.

Tehát, a szervezet következő logikus lépése, ha valóban vissza akarják állítani a visszaállítási menetrendet, egy új fenyegetés bevezetése. Ez azt jelenti, hogy szükségük van a vírus „mutációjára” vagy egy teljesen új vírusra annak érdekében, hogy olyan félelmet keltsenek, amely a közvélemény manipulálásához szükséges ahhoz, hogy az, további ellenőrzéssel együtt járhasson.

Új és halálosabb vírust találnak? Talán. A legtöbb esetben a vírusok általában kevésbé halálos eredetű törzsekké fejlődnek. Hajlamosak egyensúlyba hozni a terjedés és a halálozás arányát is. Más szavakkal, mint minden más lény, a vírusok is a túlélés érdekében fejlődnek, és egy vírus nem maradhat fenn, ha megöli potenciális gazdája többségét. Tehát mutációval fertőzőbbé válnak, de változatlanul kevésbé halálosak.

Ha valóban megjelenik egy „mutáció” a helyszínen, amely halálosabb, mint a Covid-19 jelenlegi formája, akkor erősen gyanús lennék a keletkezésével kapcsolatban. A legvalószínűbb, hogy az elitek pánikba esnek, és a mutációs narratívát propaganda eszközként használják a tiltott terror és a nyilvánosság konformitásaihoz. Előfordulhat, hogy egyáltalán nincs mutáció, vagy a mutációk nem lesznek jelentős hatással a halálozási arányra.

Ironikus módon az elitek az oltások és a mutációs történetek kivonásával szabotálták magukat. A lezárásokkal a közvéleményt akarták szétrobbantani, és a vártnál nagyobb ellenállásba ütköztek. Tehát feltöltik az oltási programot egy gyorsvonatra, és most a lakosság óvakodik attól, hogy alig tesztelt vakcinamodellt kapjanak. Most a mutációs kísértetet hirdetik, és ez csak arra készteti az embereket, hogy miért kéne egyáltalán oltást kapniuk? Ha a vírus folyamatosan mutálódik, akkor miért kéne olyan megkérdőjelezhető oltást beadni, amely hónapok alatt haszontalan lehet?

A mutációs narratíva csupán annyit tesz, hogy tovább tárja az igazi napirendet - amit az elit akar, az a soha véget nem érő lezárás. Nincs olyan program, amely életeket mentene vagy lapítaná a görbét. Az egész egészségügyi érv teljesen ostobaság. Semmi eddigi tett nem támasztja alá azt az elképzelést, hogy a közegészségügy a prioritás. Ehelyett azt látjuk, hogy őrült rohanás a totalitarizmus felé, Covidot használva ürügyként, és az erőfeszítés kudarcot vall.

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-mutacios-tortenetek-azt-mutatjak-hogy-a-lezarasokat-orokre-terveztek.html