Ha Magyarországon nemzeti rendszer lenne a Szent Korona Törvény nevében, akkor szennytévék eleve nem is lehetnének. Mocsokráciában, a cionista patkányköztársaságban azonban minden mocsok és erőszak lehetséges, ez a napi valóság.
A HÍRTV ÉS ATV ÉLENJÁR A HAMISÍTÁSOKBAN, DE AZ ECHO-TV IS A NYOMUKBAN HALAD
Közismert mindenki előtt, hogy Venezuela a világ egyik legnagyobb olajtermelő országa. Szépen is mentek ott a dolgok, amikor az egykori elnök, Chavez kezébe vette az irányítást és kicsavarta az USA-bérencek kezéből a tulajdonokat és sok más gyökeres és látványos változást csinált az ország érdekében. Azonban férgek ott is vannak bőven és ezek éppen olyanok mint nálunk, cionbérencek. Miután Chavez elnök gyanús körülények között meghalt, utódjának Maduro elnököt nevezte ki, de sajnos Maduró már olyan örökséget vett át, amit az ottani söpredék és Amerika-bérenc körök teremtettek. Fellázítottak tömegeket és azóta is rombolnak, gyújtogatnak. Ami viszonylag könnyű nekik, mert az olajat Amerika és más országok nem veszik át tőlük, valamint a rágcsálók az olaj árát levitték igen alacsonyra, csak azért, hogy – ezt jól jegyezzük meg –, Oroszország, Irán és Venezuela minél nagyobb veszteségeket szenvedjen el. Miközben Oroszországot és Iránt gazdaságilag is büntették, aközben Obama és Trump elnök ügynökei ott vannak Venezuelában és pénzelik a bűnöző csőcseléket. Eddig Maduro elnök minden lehetséges módon igyekezett a társadalmi feszültségeket csillapítani, de ez a férgeknek nem tetszik, mert ők csak a zűrzavarban és a mocsokban érzik jól magukat, akkor tudnak igazán rombolni. Ezt teszik most is, miután az elnök Alkotmányozó Nemzetgyűlést írt ki, hogy valóban a nép akarata érvényesüljön és nem a cionbérenc pártoké.
A HAZAI SZENNYTÉVÉK ALJAS BŰNÖZÉSEI KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL
Nálunk tombol a zsidó liberalizmus, a Fidesz-kormány teljes egyetérésével és támogatásával Mi azonban ezen gyilkos eszmék ellen elszántan küzdünk, amíg ki nem irtják ezt a mérget. A képmutató Fidesz azt mondja, hogy a kormány „nem szólhat bele” a sajtó és tévéügyekbe. Ez egyrészt hazugság, mert a gyakorlat mást mutat, másrészt a hazai közéleti és politikai dolgokért és viszonyokért elsősorban a kormány a felelős, hiszen az ő törvényeik szerint folyik nálunk a rablás és a módszeres társadalmi rombolás. Ennek jegyében ezek a fenti szemét tévék úgy állítják be a venezuelai eseményeket, mintha az elnök lábbal tiporná az emberi jogokat és nem hallgat a gyújtogató, lázító csőcselékre. Van egy olyan érzésünk, hogyha az alkotmányozó nemzetgyűlés sikerrel jár, akkor ez nagy pofon lesz a csőcselék számára, amiből az USA és a cionkörök is érteni fognak. Persze ezek nem ijednek meg ettől, tehát a férgek ellen a harcot tovább kell folytatni. Nálunk is.
Maduro elnök minden USA-zsidó terror ellenére folytatja az Alkotmányozást.
Ez azt jelenti, hogy a mókuskerékből kiszállnak, amit az ellenség gyártogatott korábban, ami teljesen megbéklyózza a vezetést, hogy igazságosan, szabadon élhessenek, a politikai bűnözőket meg kidobják a közéletből, mint a sz...os macskát. Olyan áltörvényt gyártogatott az ottani álellenzék (USA által támogatott zsidó bábok), hogy amennyiben az őslakos indián vezetés kerülne véletlenül a hatalomba, akkor akár 2 hónap múlva megtámadhassák a nyertest, ha elégedetlenséget produkálnak. Ilyen helyzetet azzal hoztak létre a zsidók, hogy minden élelmiszert felvásároltak, a lakókat kiéheztetik és utána azzal jönnek elő, hogy itt bizony „elégedetlenség van.” Na, az effajta áltörvényeket mind kidobják a kukába és a kiéheztetésért, mint népirtásért a legnagyobb büntetést fogják esetleg kiszabni. Továbbá a gyilkosságra való felbújtók is ugyanezen kategóriába kerülnek. De idetartozik az is, hogy Amerika az állandó kéretlen beavatkozásáért felelőssé lesz tehető. (tudósítónktól, részlet, kép presstv)


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/szennyt%C3%A9v%C3%A9ket-be-k%C3%A9ne-tiltani