Trump szerint Mexikó nem győzheti le a kartelleket az USA nélkül
http://888.hu/article-trump-szerint-mexiko-nem-gyozheti-le-a-kartelleket-az-usa-nelkul
Donald Trump megerosítette korábbi álláspontját, miszerint Enrique Pena Nieto mexikói elnöknek "gondjai vannak" a drogkartellekkel és szüksége lehet az Egyesült Államok segítségére. Az elnök ezzel visszautalt a mexikói elnökkel folytatott múlt heti telefonbeszélgetésére, amelyben azt közölte vele, hogy ha Mexikó nem képes megbirkózni a drogkartellekkel, akkor Washington csapatokat küld déli szomszédjához, mert ezek a bandák "megmérgezik a fiatalokat" az Egyesült Államokban és szerte a világon.








Ez ugye felettébb érdekes álláspont, a világ drogkereskedelmét ugyanis a háttérhatalom futtatja a titkosszolgálatain és szabadkömüves hálózatain keresztül, különösen a CIA van benne nyakig a dologban, ami a kolumbiai és - az amerikai hadsereg segítségével - az afgán kábítószer kitermelést is fenntartja, söt, a dolog pikantériája az, hogy a polip feje bizonyos vatikáni titkos társaságoknál van (Opus dei, Máltai lovagrend stb. - akik a világ titkosszolgálatait is felügyelik, s ezeken keresztül a világ kábítószerkereskedelmét is)

Szóval Mexikóban most maga a "róka" ajánlotta fel magát, hogy "megvédi a tyúkólat"...

De hagyjuk a viccelödést, mert a helyzet komoly, és igen, nekem úgy tünik, hogy itt is népirtás készül.

Bemegy a hadsereg, elöször elkezdi irtani a kábítószerkereskedöket, aztán a "fogyasztókat" is, aztán bárkit, akire ráfogja, hogy "fogyasztó" ... aztán a szegényeket, rendszerellenes-lázadókat, keresztényeket ... mint ahogy már a Fülöp-szigeteken teszi is ... mindenkit akit "veszélyesnek" vagy egyszerüen feleslegesnek ítél, jó náci módra.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=209:2017-02-19-11-45-18&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments