2016. szeptember 14., szerda

Hillary megkapta az önmegsemmisítési parancsot

Nukleáris hamis zászlós merényletet, amit az "iszlamistákra" kentek volna, és ami a gyözelemhez hozzasegítette volna Donald Trump-ot, már valószínüleg nem fognak tudni csinálni az elnökválasztásig, így a "B variánsnak" számító békés forgatókönyv kivitelezése is megkezdödött, a békés módszerekre alapozó, lassú szalámitaktika Donald Trump elnöki székbe segítéséhez, aminek része, hogy Hillary Clinton-nak ki lett adva a parancs, hogy "semmisítse meg magát". Az amúgy valóban beteges Clintonné szept. 11-i "ájulásos sztoryja" tervezett módon, megjátszva történt.


Ha nincs ott véletlenül éppen a tűzoltó foglalkozású Zdenek Gazda felvidéki magyar ember okostelefonjával – pán-Mucsa ottani őrembere –, máig nem tudjuk, hogy Clintonné többször összerogyott, és kisbuszába csak stábja sok-sok segítő kezének hála tudott végre beesni. És akkor még elnök is lehetett volna belőle, amire most már nem sok az esélye. Amint megkeseredett szájjal írhatná nálunk egy Soros-alapítású portál: „Egy magyar Gazda lászlópetrázta ki Hillary Clintont a Fehér Házból.

Egy jelentéktelen magyar "gazda" golyózta ki Clintonnét a Fehér Házból ... Túl szép, hogy igaz legyen? Hát igen, valóban nem az...

Ki lehet ez a "gazda gyerek", aki valójában angolul és csehül irkod a Twitterre, és érdekes twitteres azonosítója van:

A "New York Devils" hokicsapat korábbi cseh származású világsztárjának, Patrik Eliášnak ( https://en.wikipedia.org/wiki/Patrik_Eli%C3%A1%C5%A1 ) az ismeretségi körébe tartozik ...

A "gazda videó" megnézhetö itt:
9/11: Hillary Clinton rosszul lett a megemlékezésen
http://www.atv.hu/kulfold/20160911-9-11-hillary-clinton-rosszul-lett-a-megemlekezesen



A videó elsö furcsasága, hogy bár állítólag okostelefonnal készült, a kép egyáltalán nem rázkódik, hanem úgy tünik, mintha egy stabilizált, professzionális videókamerával készült volna.

A másik furcsaság az, hogy Hillary Clinton testörei hagyták, hogy Gazda filmezze az egészet, még csak meg se próbálták elvenni töle a mobiltelefonját, holott világos, hogy ez a videó lenullázhatja Clintonnénak az esélyeit az elnöki székre (mint ahogy a Magyar Hírlap kommentárja is megjegyzi). Mivel Gazda volt az egyedüli, aki filmezte Clintonné ájulását, nem kellett volna mást csinálni, mint a testöröknek kikapni a kezéböl a mobiltelefont...

A harmadik furcsaság az, hogy még aznap (szept 11), további videófelvételek jelentek meg az "alternatív médiumokban" Clintonné ájulásáról, azt sugallva, mintha Gazdán kívül más is filmezte volna az incidenst, holott, ha alaposan megnézzük, ezek a videók nem mások, mint a gazda videó benagyított "tükörváltozatai"!

Az egyik ilyen, sok milliós nézettséget kapó manipulált videó megnézhetö itt:


A "hivatalos" Gazda videón a kopasz fejü, izmos testör Clintonné jobb oldalán látható, amint azt megragadja:




A háttérhatalmi ügynökök által szerkesztett alternatív médiumokban megjelent "további videókon" pedig a kopaszfejü testör Clintonnét a bal oldalán ragadja meg ... "További videók" tehát nincsenek, az állítólagos többi videó is a "Gazda videó" benagyításával és tükrözésével készült.



Ennyi furcsaság láttán azt hiszem világos, hogy Clintonné nagy nyilvánosság elé kürtölt ájulásos videója megjátszott volt.

A jövöbeni First Lady, Melania Trump Twitter-oldala:

https://twitter.com/MELANIATRUMP



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése