2016. április 12., kedd

Orbánék milliárdokat fizetnek a törököknek a menekültek miatt

sm
Magyarország 14,7 millió eurót, azaz nagyjából 4,6 milliárd forintot ad abba a hárommilliárd eurós alapba, amelyet az EU nyújt Törökországnak a menekültek beáramlásának megállításáért és a szíriai menekültek ellátásáért.
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek gondoskodnia kell arról, hogy biztosítsa a 2016-ra eső 10 millió eurónak megfelelő forintot, valamint a felmerülő költségek finanszírozását, illetve a fennmaradó összeg és a felmerülő költségek finanszírozását a következő három év költségvetésében – áll a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatban.
A határozat az úgynevezett Törökország-támogató Menekültügyi Eszközről és az ehhez történő magyar hozzájárulásról szól. Ez az at első körben hárommilliárd eurós alap, amelyet az EU biztosít Törökországnak az Európába áramló menekülthullám megállításáért, illetve a szíriai menekültek ellátásáért.
A nemrégiben megkötött uniós-török alku alapján a Görögországba érkező menekülteket vissza lehet küldeni Törökországba, egy-egy oda érkezőért cserébe a törökök pedig egy-egy szíriai háborús menekültet küldhetnek Európába.
(MTI)
Bal-Rad komm: A Germán Ribanc által nyélbeütött alku a török maffiával arról szól, hogy káposztát teszünk a kiéhezett kecske elé, hogy vigyázzon rá!
Az élő példa bizonyítja: Szíriában a lakosság visszatér eredeti élőhelyére, amint az élet biztonságossá válik! Az pedig biztonságossá tehető! Az orosz-szír módszer működik!
Viszont ez nemigen tetszik VALAKIKNEK! Sem az EU-ban, sem az USA-ban! De nem tetszik ez az ankarai maffiának sem!
Végképp nem tetszik a Szíriát végiggyilkolászó terroristáknak sem! A békés szír civilek mennek vissza a hazájukba, a terroristák pedig jönnek Európába! És ezért még fizetünk is!
Igazán remek üzletet kötöttünk! Megint!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése