ria
Az ankarai maffia súlyos amerikai árulásként értékeli a tűzszünet meghirdetését, míg Szaud-Arábia láthatóan megkönnyebbült a hír hallatán.

Persze a tűzszünet kezdetéig még van idő! Ezt a küzdő felek igyekeznek is hatékonyan fel és kihasználni. Ez jobbára a kormányerőknek és a velük szövetséges milíciáknak sikerül hatékonyan.
A legfontosabb történések Aleppo körül zajlottak tegnap is, és mára virradóan. Az “Élet Útja” birtoklása szempontjából kiemelten fontos Hanassert a kormánycsapatok és a kurd milíciák teljesen megszerezték, mint ahogyan a környező magaslatokat is.

Közben Aleppo lakott területein belül is zajlik a dzsihadisták nagyüzemi pusztítása. Ezt a fajta műveletet nemhogy megakasztani, de lelassítani sem voltak képesek a Törökországból áttelepített sátánista hordák.

Palmürában belefáradtak az ősi romvárosba beszorult dzsihadista férgek a megpróbáltatásokba. Egy népes horda úgy döntött, hogy kitör. Vesztükre pontosan azidőszerint kószált arrafelé néhány orosz repülőgép. A mintegy százharminc lator megpróbáltatásai rögvest véget is értek.

A Deir ez-Zor kormányerők által szurtyongatott ISIS pribékjei számára sem a diadalról szól a tegnapi nap sem. Vezérlatort is buktak, csomó technika is a havárialistára került. A zsoldkifizető kincstátnok dörzsölheti csak a markát. Szépen megrövidült a zsoldlista.
Az utóbbi napokban az ankarai maffia egyfolytában a török légteret Szíria irányából megsértő orosz repülőgépekről rikácsol. A Pentagon is csatlakozott Kardigan ajvékjához, és “bizonyító erejű” felvételeket emleget a rémtörténetről. Amely “bizonyítékokat biztonsági okokra” hivatkozva nem kívánják a nyilvánosság elé tárni! Viszont szavukat adják állításaik igazolására.
Tegnap Moszkvában Igor Konasenkov vezérőrnagy “több megfontoltságot, több szakmaiságot, kevesebb hablatyot kért” az orosz légierő Törökország légterét ért sértéseit illető rémtörténetek kapcsán.

Bezzeg azt máshonnan kell megtudnia a világnak, hogy a török légierő iraki területeket támad! Ma is!


http://www.balrad.com/2016/02/25/sziria-68/