2016. február 20., szombat

Ian Bömermann híres-neves német televíziós személyiség töltötte fel Twitter oldalára a tegnap este a szászországi Claußnitz városában történteket.

A városba első alkalommal érkező muszlim migránsok helyi lakosok által való, szívélyesnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető fogadtatásról.
Claußnitz polgárai nemes egyszerűséggel elállták a migránsokat fuvarozó autóbuszt, és az utasok számára is eléggé nyilvánvaló módon NEM LELKESEDTEK Bundesmutti meghívottjainak érkeztén. Olyannyira nem lelkesedtek, hogy nem is engedték őket leszállni a járműről.
Több “meghívott” is-elsősorban is nők meg gyerekek-sírva fakadtak a “meleg” fogadtatás láttán. Rögvest leesett náluk, hogy ebben a német városban-Claußnitzban-a helyiek nemigen fognak velük szelfizni.
A helyi “The Local” című újságban a város elöljárói felháborodásuknak adtak hangot. “Szégyenteljesnek, tragikusnak, és antiszociálisnak” nevezték Claußnitz lakóinak a magatartását, amellyel-szerintük-nem öregbítették sem a Németországról a VILÁGBAN kialakult szép képet és jó hírt, de Németország szerte is Claußnitz rossz hírét keltik!
http://www.balrad.com/2016/02/20/nemetorszag-es-clausnitz-szegyene-a-nep-hangja/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése