2016. február 2., kedd

Egyre cudarabbul áll Szíria szerte a különféle kormányellenes bűnbandák helyzete.

“Az Iszlám Állam vezetése a múlt héten harmadával csökkentette harcosai javadalmazását amiatt, hogy jelentősen csökkentek a Törökországba irányuló illegális olajkereskedelemből származó bevételei, ami jelentős problémákhoz vezetett az újabb terrorista osztagok felállításában és ellátásában” – mondta az orosz védelmi tárca szóvivője, Igor Konasenkov vezérőrnagy.
Korábban az orosz katonai illetékesek bejelentették, hogy a légicsapások következtében a dzsihadista sátánfattyak illegális olajkereskedelemből származó bevételei napi 3 millió dollárról a felére, azaz 1,5 millió dollárra csökkentek. A védelmi tárca tisztségviselői beszámoltak arról is: a terrorista szervezet mintegy 8500 üzemanyagszállító tartálykocsival rendelkezett, amiből közel 2000-et az orosz vezérkar december végi közlése szerint sikerült megsemmisíteni.
Konasenkov vezérőrnagy azt is bejelentette, hogy a Hmeimim légibázison az orosz légierő csúcsgépei, a negyedik generációs SzU-35Sz típusú vadászgépek is otthonra leltek.
Homsz tartományban a szír légierő tegnap ismét “ejtőernyős bombát” vetett latorállásokra. A sebészeti pontosságú csapás iszonyatos pusztítást végzett martalócberkekben.
Észak-Aleppo tartományban a szír kormányerők tegnap offenzívát indítottak a török határral szomszédos térségben. Kiváló esély nyílt arra, hogy amennyiben a tegnapi ütemben haladnak, holnap estig itt is teljesen elvágják a banditákat a török utánpótlásaiktól.
észap
A dzsihadisták ijedelmét leginkább az jellemzi, hogy már a mecsetekben könyörögnek a hívekhez emberanyagért. De hát “félpénzért” már senki sem akar latorkodni! Meg már látják a mecsetek népei is a közelgő véget!-úgyhogy inkább nem…  Sok helyen ugyanis már csak annyira telik a dzsihadista martalócok erejéből, hogy CSAK FIGYELIK és videozzák a kormányerőket. De azok meg résen vannak ám! És ha észreveszik az “operatőrt”-hát akkor így járt:
Latakia tartományban a “Szabad Szíriai Hadsereg” pribékhordáit ért légicsapásokban szép számmal hullottak a latoregyedek. Latakia tartományi székhelytől 49 km-re északkeleti irányban “vezéráldozatot” követelt a kormányerők offenzívája. Az “áldozatot adó” banditacsapat a “Jaish al-Mudzhaheddin” névre hallgató bűnbanda volt. Mintegy 150 közmartalóc mellett kinyúlt Abu Maher-hivatalos nevén Farid al-Misri zsiványfőnök is, a banda vezére.
Kelet-Gura “Arbin” negyedében legalább nyolcvan bűnöző pusztult el a saját maguk ásta patkányjáratban. Egyszerűen rájuk robbantották a kormánykatonák az alagutat.
http://www.balrad.com/2016/02/02/sziria-51/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése