2016. január 1., péntek

Petro Valcman is elbúcsúztatta tegnap Kijevben 2015-öt, amit amúgy történelmi jelentőségűnek minősített.

Ünnepi beszédét-nem meglepő módon-némi alkoholos befolyásoltság állapotában mondta végig, ami lényegében a Gonosz Oroszország Ármánykodásának hangsúlyozása volt. Végig. Amelynek az ő Birodalma rendíthetetlenül ellenáll, és a végén mint a JÓ-el fogja nyerni jutalmát. (Ahogy a Gonosz is bűnhődni fog!) Ami két tényezőnek köszönhető! Köszönhető főként az ő hivatala és kormánya gondoskodásának, másrészt pedig azon hős ukrán katonáknak, akik most nem vodkáspohárral a kézben, hanem keményen markolt fegyvereikkel garantálják a JÓ diadalát.
Kidomborította az Európai Unióval kötött-amúgy Maradék-Ukrajna kifosztására feljogosító-szabadkereskedelmi megállapodás fontosságát és hallatlan jelentőségét, miközben halványan megemlítette a Nagy Álom-az Uniós tagság-füstbemenetelét is. Na nem ilyen direkt módon, hanem körbekanyarintva azzal a kacifántossággal, hogy amúgy jól halad a teljes jogú tagság ügye, csakhát előbb még le kéne gyűrni a korrupciót! Ami heroikus egy küzdelem lesz! (Biztos ukrán vereséggel! De ezt már nem mondta!) Viszont a majdani uniós tagság egyenesen a Kánaán lesz. Mert ha lesz egészség és Isten segítsége!-lesz teljes jogú tagság is! Akkor az ő Birodalma majd egy erős és egységes Európai Unió tagja lesz! Mint egy erős és egységes Ukrajna! Amelyben béke, boldogság és jólét fog honolni!
Ezt már 2016-ra is kívánta az alattvalóknak. És hát a szokásos “Szláva Ukrajinye!-Dicsőség Ukrajnának!”-rikkanattal átléptette Maradék-Ukrajnát és alattvalóit 2016-ba!
Az alábbi videonak csak az első harmadát érdemes megnézni. A többi rész már a fentebbi videoból ismert.
http://www.balrad.com/2016/01/01/valcman-is-szolt-birodalma-alattvaloihoz/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése