2015. december 4., péntek

Levél íródott Kardigan szultánnak

Haider al-Abádi iraki miniszterelnök nem kisebb dolgot mondott tegnap az “Al-Arabiya” televíziós csatornának, mint: “minden az iraki kormány kérése és akarata ellenére országunk területére érkező külföldi katonát agresszornak tekintünk!”
Mondta ezt annak apropoján, hogy a világ elsőszámú latorállama-az USA-egyik Steve Warren nevű ezredese bejelentette: az USA százfős különleges amerikai katonai kontingest kíván Irakba telepíteni. Állítólag az ISIS ellen.
Szíriában tovább keseríti a dzsihadista mészárosgyükelekezet létét az orosz légierő és a szír hadsereg.
A Latakia tartomány északkeleti részén fekvő Yamada város kórháza is megtelt sebesült férgekkel. Ami számukra rendkívül komoly gond, hiszen már nem tudnak szabadon átjutni Törökországba magukat gyógyíttatni, hiszen a határtérség izolálása a török hátországtól ezen a szakaszon már megtörtént.
ima
Ezen túlmenően is nagy a baj! A dzsihadisták nem képesek evakuálni famíliáikat a határ túloldalára. Nincs más segítség mint a fohász Allahhoz! Pedig nyafognak Ankarának, hogy segítsen!-de az nem egy egyszerű dolog. Így aztán fölütötte fejét a fejetlenség latoréknál! Zuhan a morál a csalódottság és a folyamatos katonai csapások miatt!
Különben is Kardigan szultánnak levele érkezik a napokban. Doni kozákok írták. “Ne félj tőlünk szultán!”-kezdéssel. Meg is zenésítették!
Alább az élvezhetőbb “alapanyag”:
Őfelsége II. Erzsébet…stb. légiereje sem szakítja meg magát a nagy ISIS-elleni háborúban. Mint ahogyan a franciák sem tépik az istrángot! Az elmúlt 24 órában meglehetősen spóroltak a kerozinnal.
Bizonyos elemzők pedig kezdik feszegetni a kérdést, hogy vajon mi lesz majd az Észak-afrikai-főként a líbiai ISIS-sel?! Amit ugye ezen harciaskodó szövetségesek szültek a világra. Akik most ott lábatlankodbnak Szíriában az orosz erők árnyékában, miközben művük eredménye Líbiában egyre sikeresebb. Többen is firtatják, hogy Albion és Gallia miért nem ott…?
http://www.balrad.com/2015/12/04/level-irodott-kardigan-szultannak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése