A valcmanista latorhorda tegnapi “majdnem katasztrófával” végződött szpartaki kalandja nem nagyon hűtötte le a bűnbanda háborús ábrándjait. Tegnap késő este ismét nekifogtak ingerkedni.
Féltizenegy körül Peszki melletti fészkeikből kezdték lőni Szpartakot és a donyecki repülőteret.
Donyeck északi peremvidéke is-kiváltkép a “Volvo-Center”-éjjel kettőig folyamatos belövések alatt állt.
Este nyolctól pedig a Donyecktő néhány kilométerre nyugati irányban fekvő Sztaromihajlovka mellől már BM-21-es sorozatvetőkkel kezdték lőni Valcman latortüzérei Zsabicsevot, és Szpartakot.

http://www.balrad.com/2015/11/06/donbassz-87/
ágy
A Gorlovkától-Marjinykáig húzódó donbasszi “középső fronton” ma délelőtt meglehetősen elmérgesedett a helyzet. Jószerével már csak a légierő hiányzik az eszköztárból, amit a valcmanisták még nem vetettek be.
Mondhatni minden települést ágyúznak-aknavetőznek Nyalókakirály martalócai. A leghevesebb összecsapások Donyeck északi és nyugati peremvidékén zajlanak.
A népköztársaságiak egyelőre kiskaliberű fegyverekkel válaszolgatnak, de a jelentések már szólnak DNR tankoknak az érintett térségek felé vonulásáról. Az eddigi hírek szerint mind civilek, mind a DNR katonái is áldozatul estek az összehangoltnak tűnő támadásokban.
Tegnap PEDIG Alekszander Zaharcsenko figyelmeztetett: “Kijev provokációi a Minszk-2.0 összeomlásához vezethetnek”
Ha pedig a minszki paktum összeomlik…
A Bal-Rad értesülései szerint mind az LNR, mind a DNR fegyveres erőinél megtörtént az állomány rotációja! A Minszk-2 összeomlása estére pedig borítékolva vannak a parancsok. (Amikről persze jószerével még a földjét szántó farmer is tud. Pontosan ezért is teljességgel érthetetlen Valcman ÖNGYILKOS provokációja!)
Persze meglehet, hogy Nyalókakirály emlékezetessé akarja tenni 2015 November 7-ét!


http://www.balrad.com/2015/11/06/donbassz-ennyi-volt/