2015. november 30., hétfő

A Majdan második évfordulóját “ünneplik” Maradék-Ukrana fővárosában.

Már tegnap kora délelőtt elkezdtek feszelegni Valcman trónterme közelében az elégedetlenkedő jobbszektorosok. (Nyalókakirály közben Párizsba utazott a klímacsúcsra, az ő hitvesével!)
Igor Mazur latorparancsnok az ország nyugati felének (Lemberg-Ivano-Frankovsz és Ternopol megyék) “beteg lelkülete” miatt ostorozta a szóban forgó területeket amiatt, hogy már bizony lohad a harci kedv! Már nem akarnak háborúzgatni a “nyugatiak” Donbassz ellen! Micsoda dolog az, hogy arra hivatkoznak: EZ NEM A MI HÁBORÚNK!
Miután pedig kellő módon fölhergelték magukat a “nyugatiak” hazafiatlanságán, csatlakoztak a társszerv banderisták dühöngéséhez.
A banderista neonácik a Majdan kudarcának okát a nem majdanovci oligarchákban látják. Ennek a meglátásnak köszönhetően találták meg tegnap Rinat Ahmetov “hatalomátmentő” oligarcha kijevi irodáját. Ha pedig megtalálták, rögvest föl is akarták gyújtani, földig akarták rombolni. Ahogy az illik.
De ott voltak a rendőrök meg a Nemzeti Gárdisták. Úgyhogy a dolog nem sikerült. Majd máskor! De legalább késő éjszakáig elszórakoztatták egymást!
http://www.balrad.com/2015/11/30/megemlekezo-folfordulasok-kijevben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése