A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia nyilvános ajánlatott tett az NK Osijek eszéki labdarúgóklub részvényeire.
A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia nyilvános ajánlatott tett az NK Osijek eszéki labdarúgóklub részvényeire.
Eszék városa, a Városi Bank Rt. – amely csődeljárás alatt áll -, valamint a városi vízellátási vállalat (Vodoopskrba Osijek d.o.o.) bejelentette, hogy meghosszabbítják az eszéki klub részvényeinek nyilvános vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidejét, a kezdőár megjelölése nélkül – olvasható a Glas Slavonije című horvát regionális napilapban.
szo
Annyiba sem vagyunk véve, mint egy kiköpött szotyihéj! Meg is érdemeljük!
Ezt azzal magyarázták, hogy a potenciális vevőknek idő kell összegyűjteni a szükséges dokumentációt, továbbá az érdeklődők közül néhányan, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének, meg szeretnének győződni a horvát első osztályban jelenleg kilencedik labdarúgócsapat tényleges pénzügyi helyzetéről.
A Puskás Akadémia vételi szándéknyilatkozatát Mészáros László és Halmi Tamás írták alá, amelyben kinyilvánították és megerősítették azon szándékukat, hogy megvásárolnák a labdarúgóklub részvényeit, de mint írták: “a tranzakció jogi és pénzügyi összetettsége miatt elengedhetetlen az egyesület átvilágítása”, amelyet kötelesek elvégezni, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének. A Puskás Akadémia ezért azt kérte az illetékesektől, hogy hosszabbítsák meg a vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidőt.
A Glas Slavonije úgy értesült, a magyar fél már ezen a héten megkezdi az eszéki klub vizsgálatát.
“Jó hír az eszéki első osztályú labdarúgóklubnak, hogy komoly vevője akadt, és nem bizonyultak igaznak a hírek, miszerint a határidőt azért tolták ki, mert nincs érdeklődő a klub iránt” – írta a lap.
Az újság arról is beszámolt, hogy korábban is szivárogtak ki információk arról, miszerint magyar stratégiai partner fektetne be az eszéki egyesületbe, de most történt meg először, hogy ezt egy szándéknyilatkozattal is alátámasztották.
Az ajánlatok nyilvános felbontására 2015. december 29-én 12 órakor kerül sor az eszéki városháza nagytermében.
(MTI)
Bal-Rad komm: Nnna kedves magyarok! Ha minden klopfol, akkor Karácsonyra Döbrögink meg is lepheti magát egy eszéki futballcsapattal! Persze SZIGORÚAN NEM KÖZPÉNZBŐL! TAO-pénzekből! Amit kedvenc akadémiája (nem az MTA!-futballakadémiája.) kap. A magyarországi vállalkozásoktól. Akik szigorúan az önkéntesség elvétől vezérelve, és a felcsúffy intézmény meg a futball iránti áradó csillapíthatatlan szeretetüktől áthatva ajánlanak fel! Ebből veszi meg a felcsúffy futballakadémia-HA MINDEN JÓL MEGY!-az eszéki futballcsapatot!
Jah! Hogy elmaradtak fizetések?! Hááát…! Van ilyen!
ÖRVENDJÜNK MINDAHÁNYAN! DOBOGJON HEVESEN A HONFISZÍV!