2015. október 3., szombat

Folytassa kérem…

Folytatódik Szíriában a légi féregírtás. Olyan hatékonysággal, hogy a NATO-latorszövetség európai kiválóságai kezdenek aggódni. Valami még mindig nem tisztult le a koponyákban.
Oroszország katonai és humanitárius segítségnyújtása SZÍRIA TÖRVÉNYES KORMÁNYÁNAK A MEGSEGÍTÉSÉT SZOLGÁLJA, MINDEN-A LEGITIM KORMÁNY ELLEN HARCOLÓ-DZSIHADISTA VAGY “MÉRSÉKELT” FEGYVERES BŰNBANDÁVAL SZEMBEN!
A Reuters-hírügynökség mai híre szerint a szír hadsereg egy-két héten belül néhány Oroszországtól kapott újdonsággal fogja meglepni a kormányellenes hordákat.
Tegnap Párizsban Oroszország elnöke ERRŐL VILÁGOSÍTOTTA FEL a szereptévesztésben lévő Francois Hollande francia elnököt, és Angela Merkel német kancellárasszonyt. A jeles francia-német ravaszdipáros ugyanis KÖTELEZNI PRÓBÁLTA OROSZORSZÁGOT, hogy Szíriában CSAKIS AZ ISIS dzsihadista terrorbandát semmisítse meg, és ne támadja a szívüknek oly kedves-egyéb más általuk is fölbujtogatott-kormányellenes bűnbandákat.
Vlagyimir Putyin megpróbálta velük megértetni, hogy kedvencek ide-vagy oda!-OROSZORSZÁG KEMÉNYEN LE FOG CSAPNI, ÉS MEG FOG SEMMISÍTENI MINDEN KORMÁNYELLENES TERRORISTA HORDÁT SZÍRIÁBAN!
Emiatt Bundesmutti és Gall Ferike kollektíve duzzognak.
http://www.balrad.com/2015/10/03/folytassa-kerem/



Kíváncsi vagyok az amerikaiak most mivel fogják magyarázni ezt:
http://www.rt.com/news/317482-afghanistan-kunduz-msf-hospital/
Ahogy Ők mondják ” járulékos ” veszteségek légicsapás során..eltaláltak egy kórházat, 3 orvos és 30 beteg meghalt, eddig…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése