2015. október 10., szombat

Amikor már Allah sem tud segíteni!

Szünet nélkül zajlik Szíriában a patkányirtás. Az orosz-szír légierő tegnap jobbára pihent. A főszerepet az utóbbi két napban a földi erők játszák. A szíriai kormányerők és az orosz helikopterek hatékony támogatásával elképesztő méretű banditairtás zajlik Szíriában.
A helyzetet a franciák kimondottan aggasztónak itélték meg. Olyannyira, hogy az “asztalhoz ülés” vágyától űzve már ők is légitámadásokra adták a fejüket. Néhány bevetést követően azonban kénytelenek voltak “szilenciumot” elrendelni repülőgépeiknek, mert figyelmeztetést kaptak: könnyen belefuthatnak egy-két orosz levegő-levegő rakétába. A figyelmeztetés és a “nem látunk semmit-de ők látnak minket” felismerés miatt aztán buzgalmuk alább is hagyott!
A francia téblábolás abbamaradásával aztán az orosz-szír koalíció a figyelmét az elvégzendő munkára fordíthatta.
Csak ebben a légicsapásban több mint kétszáz banditaegyed pusztult el


A nagy fohászkodás és örömködés közben a fanatikus dzsihadista férgek döbbenten tapasztalják, hogy az orosz helikopter rá se hederít a “lelövésre”!

A Hama-térségében tegnap lezajlott helikopteres csapások teljesen fölmorzsolták a muszlim szélsőségesek ottani bázisait. Elfogott rádióforgalmazásukból kiderült, hogy a veszteségeik katasztrofálisak.

Csak a tegnapi napon mintegy négyszáz lator pucolt el a hóhérbandából. Nincs utánpótlásuk, már csökkenteni kellett az apanázs összegét is az eddigi 130 ezer forintnak megfelelő összegről 80 ezerre. És egyre kevésbé bírják a nyomást, az állandó rettegést, a halálfélelmet. A csapásokat túlélőket sokkolja tömegesen elpusztult cimboráik látványa. Olvad a terrorbanda létszáma!-mint vaj a tűző napon.
http://www.balrad.com/2015/10/10/amikor-mar-allah-sem-tud-segiteni/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése