2015. július 24., péntek

Meglehetősen meglepő, és furcsa kijelentést tett Valcman Petro az “Arutz-10″ nevű izraeli televíziónak adott interjújában.

nyali
“IDEJE OROSZORSZÁG FELÉ FORDULNUNK. Az Európai Unió eléggé támogatott és segített bennünket. Az EU-ban eléggé tisztességes politikusok vannak. Viszont már másfél év eltelt, és az emberek csak az látják-érzik, hogy egyre roszabbak a körülményeik. Szeretnénk bejutni az EU-ba, de tény, hogy itt állunk szegényen. Ez így nem fog sikerülni. Ők tudják hogy mi velük vagyunk, de a csatlakozásunkra nincs mód. Itt az ideje, hogy Oroszország felé forduljunk.”
A riporter-Avy Bnayjahu-mikor levegőhöz tudott jutni, megkérdezte, hog akkor most hogyan tovább?
-Valcman a következőképpen válaszolt: “Először is MEG KELL OLDANUNK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN FELMERÜLT BELSŐ PROBLÉMÁINKAT! Azután tárgyalásokat kell kezdeményeznünk Oroszországgal a meglévő problémák megoldásáról. Amely problémák csak fölösleges teher mind Oroszország mind pedig Ukrajna számára.”
Azt tudni kell, hogy Maradék-Ukrajnát már csak egyetlen éjszaka választja el a “defolt”-tól. A technikai államcsődtől. Az EU nem rohan farokfölvágva a pézeszsákkak Kijevbe, hogy újabb euromilliárdokkal tömje meg az oligarchák és hadurak zsebeit.
Az USA CSAK KATONÁKAT hajlandó küldeni, meg fegyvereket!-de pénzbeni segítségről már hallani sem akar! Mi több-már a markát tartja az eddigi “segítségért”! Természetbeni ellentételezést is elfogadnak.
Ebben a helyzetben nyilatkozott Valcman, akit ráadásul tőrbe is csaltak a donbasszi Népköztársaságok a nehézfegyverzet újbóli visszavonásával. Amit ezidáig a latorhad nem igazán ellentételezett. Viszont a kijevi junta a háborúskodás anyagi terheit már nem bírja! Ha ragaszkodnak a Donbassz elleni hadakozás folytatásához-amit nem bírnak anyagilag-a népköztársasági erők november 7-én Ungváron parádézhatnak. Kárpátalja hathatós segítségével.
Senki sem gondolhatja, hogy Valcmanék ezt akarnák.
Joggal gyanakodhatunk, hogy Valcman nyilatkozata az izraeli televíziócsatornának egy a Nyugat számára intézett zsarolás: HA ÉRDEKÜNK (személyes) ÚGY KÍVÁNJA, MÉG OROSZORSZÁGGAL IS HAJLANDÓAK VAGYUNK KIBÉKÜLNI! MEG IS TESSZÜK, HA NEM ADTOK MÉG TÖBB PÉNZT!
Ezidőszerint semmi okunk azt feltételezni, hogy Nyalókakirály meghökkentő mondatait komolyan vegyük. Ezzel együtt is emlékeztetnénk: Oroszország a mai napig Viktor Janukovicsot tekinti Ukrajna legitim-megválasztott-elnökének!
És akkor még a többi, rendkívüli súlyú és súlyosságú-Kijev által generált-problémáról nem is beszéltünk.
Amelyek élére kívánkozik Donbassz polgárainak ezerszám legyilkolása, a térség rombadöntése. Amire a donbassziak ezt mondják: “Мы не забудем-не прощаем!”
(Nem felejtünk-nem bocsájtunk!)


https://balrad.wordpress.com/2015/07/24/zsarolas-vagy-szirenrofoges/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése