2015. június 18., csütörtök

Ilyen helyre menekülhetnek a dúsgazdagok egy katasztrófa után

Egy esetleges természeti katasztrófa után is a szuper gazdagok megadnák a módját, hogy ne kelljen egy kellemetlen helyen eltölteniük a krízises időszakot.
Rothensteinben egy németországi kis faluban megépítették a Vivos Europa One bunkerhálózatot, amelyet döbbenetes luxussal szereltek fel.
falu
Az idilli környezetről néhány képet szeretnénk bemutatni.
A luxusbunkerben alapnak számít a medence, színház, konditerem, éttermek, személyre szabott apartmanok és természetesen a helikopter szerviz is.
A bunker még egy atomcsapás ellen is teljesen biztonságos lenne használói számára – büszkélkedett Robert Vicino a Vivos cég alapítója és igazgatója a Daily Mail-nek.
Valóságos számokkal ugyan nem szolgálnak, de a bunker területét 76 hektárra becsülik. Értéke pedig eléri a 1,1 milliárd dollárt. Így ezeket az apartmanokat dúsgazdag emberek engedhetik meg maguknak. Ezen a helyen akár egy éven keresztül is élhetnek a külső apokaliptikus helyzetek ellenére.
falu1
Némelyik lakás úgy van megtervezve, hogy kialakításokat maguk a családok tehetik meg.
A komplexumban található kórház, éttermek, pékségek, tanterem, de van még itt borospince is.
A föld alatt lévő alagutakban rengeteg biztonsági berendezés van építve. A robbanás biztos ajtók hermetikusan záródnak. A levegőszűrő berendezésen kívül önálló víz- és energiaellátó rendszere van.
falu2 falu3 falu4 falu5 falu6 falu7 falu8 falu9 falu10 falu11 falu12 falu14 falu15 falu16 falu17 falu18 falu19 falu20 falu21 falu22 falu23
(hir.ma)
Bal-Rad komm: Több televíziós csatornán is futnak “túlélési készülődést” bemutató sorozatok, amelyek nem igazán a természeti katasztrófák ép bőrrel való megúszására készülődő AMERIKAI CSALÁDOK óvóhelyépítési és felszerelkezési praktikáit taglalják. Legyinthetne rájuk az ember, hogy bolond amerikaiak!
Érdemes azonban eltűnődni pl olyan dolgokon, hogy Hollywood “kitalál” valamit, és a fantáziálásból egy szép napon valóság lesz!
Nyilvánvaló, hogy a politikai elit szerte a világban igyekszik a saját biztonságáról gondoskodni. Az a politikai elit, amely egyébként a bizonytalanság keltésében és generálásában élen jár! A lehető legteljesebb védettségre törekszik minden veszéllyel szemben. Úgy természeti, mint társadalmi vagy háborús veszély esetére.
A föld gazdagjai is igyekeznek biztosítani a saját túlélésüket! Minden veszéllyel szemben.
Mind a politikai, mind a gazdasági elit esetében érthető az igyekezet! Érthető lenne ez MINDEN EMBERRE KITERJESZTVE IS!-de hát a trend az azt jelzi, hogy első kanyarban a köznép fog pusztulni.
Amely nélkül viszont nincs újrakezdés! Lehet bárki bármilyen elitnek tagja! Ők “túlélőkként” legfeljebb abban a katastztrofális élményben részesülhetnek, hogy MEGLÁTHATJÁK AZ APOKALIPSZIST! Ami rájuk is vár! És ami elől végső soron nincs menekvés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése