2015. június 18., csütörtök

Mocsokorbány és a belügyes bünbanda a szabad mozgás korlátozását tervezi

Az NWO-s "világparadicsom" bár egyetlen nagy globális diktatúra lesz, a szabad mozgás viszont egyáltalán nem lesz benne garantált ... Hasonlóan a volt Szovjetunióhoz, melyben a lakosoknak szintén engedély kellett ahhoz, hogy az ország egyik részéböl a másikba utazhassanak. S ennek betartatásához, mondani se kell, ellenörzöpontok, drótkerítések meg miegyebek kellettek...

Eldölt: 4 méter magas kerítéssel lezárják a szerb-magyar határt
http://www.atv.hu/belfold/20150617-eldolt-4-meter-magas-keritessel

"Szerdán Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján bejelentette, a kormány úgy határozott: életbe lépteti a fizikai határzárt a szerb-magyar vonalon.
...
A fideszes országgyülési képviselö kiemelte, egyre nagyobb a nyomás a magyar-szerb határon, és egyre több európai uniós tagállam is a saját kezébe vette a sorsát bevándorlásügyben, az Olaszországgal határos EU-tagállamok gyakorlatilag lezárták a határokat."

Épp erre megy ki a játék, a szabad mozgás késöbbi korlátozására a jövendöbeni "globális Szovjetunión" belül. A bevándorlás problémája mesterségesen van felfújva és gerjesztve. Bevándorlási probléma jelenleg Magyarországon nincs. A bevándorlókat Észak-Afrikából az európai titkosszolgálatok által pénzelt szervezetek hozzák be. Feltette már valaki a kérdést, honnan vennének azok a nyomorult emberek annyi pénzt, amivel egész hajókat lehet kibérelni... azoknak nincs annyi pénzük... Másvalakiknek van!

Klasszikus illuminátusi "probléma-reakció-megoldás" típusú megtévesztés az egész. Az illumik rejtett célja ezen esetben a határok jelenlegi átjárhatóságának megszüntetése, de tudják, hogy ez nem lenne népszerü. Így kreálnak elöször egy mesterséges problémát (a "bevándorlást"). Az ügynökeik szervezett módon, tömegesen hozzák be az afrikaiakat Európába, de a médiumok azt hazudják a népnek, hogy mindez spontánul történik. Ezután jön is a lakosság reakciója, hogy jaj-jaj, mi lesz, elárasztanak minket a menekültek! S az átvert lakosság ezután maga fogja követelni az illumik kezdetektöl fogva kitüzött rejtett célját mint kívánatos megoldást: meg kell szüntetni a határok teljes átjárhatóságát!

Így megy ez...

Orwelli FIDESZ-es plakát, mely szerint Magyarország két fö problémája jelenleg a "terrorizmus és a bevándorlás". Annyira fontosak, hogy ezekröl kellett még "nemzeti konzultációt" is elrendelni, s százmilliókat költeni rá. Holott mindkettö hamis, az illuminátusok által mesterségesen létrehozott probléma.



http://hvg.hu/itthon/20150424_Sulyosan_demagogra_sikerult_a_nemzeti_kon

"A konzultáció 960 millió forintba kerül a keményen dolgozó kisembereknek."

http://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

"EURÓPA MÁRA SOK MILLIÓ BEVÁNDORLÓ CÉLPONTJA LETT. NÁLUNK, MAGYARORSZÁGON AZ ELMÚLT ÉVEKBEN HÚSSZOROSÁRA NÖTT AZ ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPÖK SZÁMA. EZ ÚJFAJTA VESZÉLYEKET JELENT, AMELYEKKEL SZEMBE KELL NÉZNÜNK. A MAGYAR KORMÁNY EZÉRT KONZULTÁCIÓT INDÍTOTT A BEVÁNDORLÁSRÓL. MONDJA EL ÖN IS VÉLEMÉNYÉT, KÉRJÜK, TÖLTSE KI INTERNETES KÉRDÖÍVÜNKET!"

Elfogadhatatlan lenne a kötelezö befogadási kvóta
http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/hirek/elfogadhatatlan-lenne-a-kotelezo-befogadasi-kvota
"Magyarország számára elfogadhatatlan lenne, ha uniós kötelezettségként írnák elö számára meghatározott számú menekült befogadását, hiszen az ország már így is nagy migrációs nyomás alatt áll - hangsúlyozta Pintér Sándor belügyminiszter."

Mindezekkel azt a kívánatos reakciót akarják "elöhívni" a lakosságból, hogy "stopp a menekülteknek, intézkedések, határzárak kellenek".

http://www.origo.hu/itthon/20150610-nemzeti-konzultacio-bevandorlas-es-terrorizmus-kormany.html

"Meghaladta a félmilliót a postai úton visszaküldött konzultációs kérdöívek száma - közölte a Fidesz."

S úgy tudni, a kérdöiveket megválaszolók kilencven százaléka a fokozott bevándorlásellenes intézkedéseket sürgeti... s minden bizonnyal most a drótkerítések felemelését is helyesli... nem is sejtve, hogy valójában a jövendöbeni börtönét épp most, a saját kérésére kezdik számára építeni...


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=160:2015-06-18-08-39-53&catid=22:magyarorszag-altalanos&Itemid=59


További ajánlott, korábbi írások.

Orbán Viktor igazi arcáról:

A FIDESZ sátánista zsidó-lobbija Netanjahuék szolgálatában

2012. szeptember 10.

A Magyarország által nemrég Azerbajdzsánnak átadott "baltás gyilkos" katonatiszt kiadatásának, és botrányos amnesztiában részesítésének elöre kalkulált, rejtett célja az orosz-barát Örményország és az izraeli bábu Azerbajdzsán között már régóta alvó hegyi-karabahi konfliktus újrakirobbantása volt, melybe aztán bele lehetett volna keverni az oroszokat Örményország és Izraelt Azerbajdzsán oldalán, egy harmadik világháború térségbeli elindításának a reményében. Azerbajdzsán Irán északi szomszéda is. A "séma" hasonló lett volna, mint 2008-ban az orosz-grúz konfliktus idején, mely szintén kishíján atomkonfliktusba torkolt a nagyhatalmak közt a gerjesztett indulatok miatt,



Ebben pedig egy további jó példa található a "probléma-reakció-megoldás" típusú ravasz NWO-s megtévesztésre, innen Szlovákiából:


Új világrendi táska turkálásra való kondicionálás az Új Szó napilapban

2013. május 23.
„A legújabb céljuk az, hogy szovjet-stílusú ellenörzöpontok és a reptérihez hasonló test-szkennerek legyenek minden forgalmas helyen, többek között a bevásárlóközpontok bejáratainál is. Hogy ez mit jelent, annak megértéséhez elég rápillantani az USA-ban kiépülö rendörállami intézkedések sorozatára, melyek az amerikai TSA ügynökség segítségével vannak folyamatosan bevezetve."

Ez pedig a sátánista professzor, Bogár László - aki egy idöben engem is megtévesztett - valódi arcára ad némi rápillantást:

http://www.pokolraveluk.com/co...lzes-ebola

... A szaúdiak mellesleg Orbán Viktor legjobb barátai is (az izraeli Likudon keresztül), gondolom, ezért van az, hogy Bogárka nemrég az álnemzeti Magyar Hírlapban kishíján "extázisba esett" azon, hogy mekkora járvány lesz..

Bogár László: Az elszabadult Ebola
http://magyarhirlap.hu/cikk/55...dult_Ebola

Nos, professzorkám, álmodozni lehet. Bár tudom, hogy a sátánista galeri Budapesten nagyon szerette volna, ha az ebola valamennyire szétterjed, de ebböl szerencsére már aligha lesz valami. Az ebola különbenis nem terjed könnyen, amíg valaki lábon hordozza (kb. 21 napig), addig nem elég fertözö ahhoz, hogy tovább is terjessze. Egy ebola beteg már csak akkor fertözö, amikor leesik lábról, és kórházba kényszerül. Ha ennek ellenére a járvány mégis - állítólag - "látványosan terjedt", az azt jelenti, hogy úgy volt terjesztve. A nem éppen a jó oldalán álló ún. "Egészségügyi Világszervezet" (WHO) is ráadásul szándékosan felnagyította a terjedési statisztikákat. A WHO tele van sátánista ügynökökkel, Margaret Chan, a WHO elnöke, a legismertebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése