Dmitrij Peszkov, az orosz elnök szóvivője tegnap délután közölte: MAGAS SZINTEN NEM FOGADJÁK Moszkvában Cukrosnénit.
Hiába kotladozik az amerikai külügy HELYETTES ÁLLAMTITKÁRA-Victoria Nuland-az orosz fővárosban, megfelelő szinten tárgyalnak vele. Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettesnek nyafoghatja el, hogy mit is intézett Kijevben. Ahol viszont az ÜGYINTÉZŐNEK kijáró pompával kényeztették LEGMAGASABB SZINTEKEN!
Az EBESZ tegnap esti jelentésében közli, hogy a kijevi junta által megadott “raktárcímeken” a legtöbb raktár készlete vagy hiányos, vagy üres a raktár. Ezeken a helyeken tárolják-állítólag-a latorhad nehézfegyverzetét. Amit-állítólag-kivontak a donbasszi frontzónából.
szemlész
Sirokino környékét tegnap délután megszállta az EBESZ szemlebizottsága. Talán ennek is köszönhetően, a kedélyek lenyugodtak. A mára virradó éjszaka csendes volt Sirokino környékén.
Tegnap késő este Opitnojéból a latortüzérség Donyeck északi lakókerületeit vette ostrom alá. Három lakótömböt ért telitalálat. Legalább öt civil halottja van a valcmanista terrornak. De az éjszaka belövések érték a Vorosilov, a Textilscsik, a Lenin, a Bugyonnij, és a Putyilov kerületeket is.
Oktyrjabszk és Szpartak falvakat, valamint a donyecki repteret is masszív valcmanista latortüzérségi ostrom érte mára virradóan.
Peszkiben tovább dúlnak az összecsapások.
löv
A Novobahmutka-környéki népköztársasági állásokat is lőtte az éjszaka Nyalókakirály martalóchordája.

https://balrad.wordpress.com/2015/05/19/cukrosnenit-nem-rajongjak-korul-moszkvaban/