2015. május 19., kedd

A Lemberg-megyei Javorov melletti gyakorlótéren javában zajló amerikai-ukrán közös hadgyakorlat váratlan fordulatot vett tegnap reggel.

Nyalókakirály hadseregének mintegy háromszáz katonája besokallt, és zendülés tört ki. Az ok: az ellátmány minősíthetetlen volta. Pontosabban nincs is ellátmány.
Enni-innivalót, cipőt-ruhát-fekhelyet követelnek Valcman seregének sorozott katonái, akiknek már elegük van a nélkülözésből.
A kijevi junta Nemzeti Gárdájának alakulatai tegnap délután óta tartják körbezárva a zendülőket. A hadügyminisztérium nem nyilatkozik, az amerikaiak hüledeznek.
A kijevi udvar pedig panaszt nyújtott be Oroszországgal szemben a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezethez (ICAO) és a Nemzetközi Tengerészeti Választott Bírósághoz, mert indokaik szerint Oroszország naponta egymillió dollárnyi kárt okoz Maradék-Ukrajnának!
Teszi ezt a károkozást azáltal, hogy az orosz polgári légiközlekedés gépei a valcmani birodalom légterét is igénybe veszik Oroszország és a Krím közötti repkedéseik során.
A valcmani kincstár vélhetőleg némi pénzt szeretne kicsikarni Oroszországtól “kárenyhítés” címén, bár eddig mindössze CSAK azt szeretnék elérni, hogy az említett hatóságok tiltsák ki Maradék-Ukrajna egéről az orosz repülőgépeket. (Aztán majd az esdeklő Moszkvát meg lehetne fejni!)

https://balrad.wordpress.com/2015/05/19/mindene-faj-kijevnek/



Fény kezd gyúlni a kijevi fejekben!

Maradék-Ukrajna pénzügyminisztere megvilágosult!
Natalja Jaresko-akit pedig egyenesen az USA-ból importált Jecenyjuk-a svájci Neue Zuercher Zeitung cimű újságnak olyat mondott, hogy attól Maradék-Ukrajna elitjének a fülei kettéállnak, talpaik pedig ökölbe szorulnak.
jaresko
Natalja Jaresko ugyanis nem átallotta kijelenteni a svájci lapnak, hogy “Oroszország nélkül Ukrajnának nincs jövője!”
A hihetetlenkedő újságírónak még egyszer elismételte a lényeget. Majd sopánkodott egy sort amiatt, hogy szerinte Maradék-Ukrajna és Oroszország között a kereskedelmi forgalom már sohasem lesz olyan, mint a válság előtt.
A dolog érdekessége leginkább az, hogy Ukrajna Kommunista Pártja jó másfél évvel ezelőtt már figyelmeztetett erre a veszélyre!
Az utóbbi hét eseményei egyérelműen arra utalnak, hogy valami rendkívül komoly állapot állhatott elő a “Győzelem Napja” óta! Minden jel arra utal, hogy az USA kifarolt kijevi pátyoltjai mögül. Nyugat-Európa pedig kétségbeesetten toporog. Odakozmált a főzet, és most meg kéne enniük! Kényes gyomruk eddig ilyesmire nem volt rákényszerülve!
Nekünk valami azt súgja, hogy az igazi feketeleves még hátra van!

https://balrad.wordpress.com/2015/05/19/feny-kezd-gyulni-a-kijevi-fejekben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése