2015. március 15., vasárnap

Ez is megvolt!

Farkasok férkőztek a nyájba: két férfi “Orbán geci” táblával. Elvegyült 10-15 tüntető a Nemzeti Múzum előtti tömegben, és elkezdték skandálni, hogy “Orbán takarodj!”, illetve többen fütyültek is.
Volt egy kis “húhaanyázás”, büdöskomcsizás meg zsidózás-némi nyugdíjasmarakodással fűszerezve, de nem sokáig örömködhetett a sok kameraman. A Döbrögit nem szeretőket a rendezvényt biztosító Walton Security emberei gyorsan lerendezték, oszt’ indulhatott a buli.
Döbrögink ma fölhágott a “szakrális lépcsőn” (ő maga nevezte így) és elkárintotta magát: “Legyen béke, szabadság és egyetértés”
Elég sűrűn emlegette a döbrögisták új vezérmondását a keményen dolgozókról, de valahogy sikerült összehoznia az uborka görbeségét meg a magyar egyenességet.
No meg közte jó sok marhaságot! Ahogy azt már megszokhattuk tőle.
Elég sok diák is jelen volt. Ők többnyire Szlovákiából érkeztek-buszokkal. Mondják, hogy lengyel zászló is volt az imádó tömegben. (Amelyik azért állítólag nem volt akkora mint azt remélték a ceremóniamesterek. )
No nem ők tartogatták és emelték a magasba a Selmeczi Gabriella Kommunikációs Főiskola, Orbán Ráhel Vendéglátóipari Szakközépiskola, Schmitt Pál Nyomdaipari Szakközépiskola, Vida Ildikó Kéttannyelvű Gimnázium, Lázár János Gyermekotthon feliratokat, hanem mások. De őket nem engedték a közelébe a Vezérnek, csak messziről köpködhettek-átkozódhattak-tolvajozhattak.
Szóval lement a matiné! Ez is megvolt.
Jah! Ez a mai “ünnepi” Jelenés volt! Március 15. van!
https://balrad.wordpress.com/2015/03/15/ez-is-megvolt-3/


“Ünnepeltek” tegnap a liberálisok is! Lehetett látni néhány magyar zászlót is!
már
már1
már
már
“Duhajok” is megmutatták magukat
már
már
“Rockemlékek”
már
A Nemzeti Ünnepen volt aki azért alélt el mert fejbeverték, sokan pedig a Jelenés láttán estek transzba. Megvolt március 15-e ünnepelve. Amúgy magyarosan! Méltósággal telten! Éljen a magyar szabadság!

https://balrad.wordpress.com/2015/03/16/eljen-a-magyar-szabadsag/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése