2015. február 27., péntek

Tombol a béke és barátság Donbasszban-köszönhetően a “Minszk-2″ megállapodásnak.

(Бахмуткa)Bahmutkánál és (Новотошковкa)Novotoskovkánál ma délelőtt a 29. és a 31. blokkposztnál a valcmanisták eléggé váratlanul megtámadták a népköztársaságiakat. Tankokat is bevetettek az attak során!-ám kudarcot vallottak mindezidáig. Az összecsapások még most is tartanak.
(Троицкоe)Troickoje és (Красный Пахар)Krasznyij Pahar térségében is eléggé heves összetűzések robbantak ki.
Kijev felé a két Népköztársaság megerősítette tegnapi “javaslatát”! Amennyiben ma este 19-óráig nem kezdik meg a nhézfegyverzet kivonását, akkor…! De megkezdték! Ám hogy Valcmanéknak okozzanak még egy kis fejtörést, ma délelőtt újabb ultimátumot intéztek hozzájuk Donbasszból. Ugyancsak ma este 19 óralor akakarják legföljebb hallani az utolsó latorgránát kilövését lakott településre! Ha még azután is…-akkor bizony…!
Ma a kijevi Radában Nyalókakirály frakciója határozatterverzetet nyújtott be. Ebben az alábbi megállapítás szerepel: “A Debalcevonál végrehajtott sikeres katonai műveletünk bevonul a független és szabad Ukrajna történelmébe, mint országunk első-igen jelentős- katonai győzelme!” (Döbrögisztán Udvari Dicsőségjelentő Stábja-jelentem-a mai nappal lecsúszott a dobogó második helyére!)
Francesco Zombori a valcmanisták donbasszi hősiességéről eképpen regélt:
https://balrad.wordpress.com/2015/02/27/mint-orszagunk-elso-igen-jelentos-katonai-gyozelme/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése