A donbasszi “fegyverszünet” Nyalókakirálynak és az ukrajnak felforgatóknak (valamint a Megbízónak) megteremtette a lahetőségét annak, hogy rendezzék soraikat, és új frontot nyissanak Maradék – Ukrajna keleti részén.
A Harkovra tegnap “ráeresztett” ezernyi – futballszurkolónak álcázott álarcos neonáci – újfasiszta – egyedből összeverődött csürhe késő este komoly utcai “akciózgatásba” kezdett.

A Szabadság – téren álló Lenin emlékművet hajnalra sikerült ledönteniük, miközben egy rendőrt súlyosan megsebesitettek az ábrázatukat gondosan rejtő majdanista hordatagok. 6-10 fős falkáik vasdorongokkal és késekkel rontottak minden útjukba kerülő harkovira.

Hajnali négy órára egy halottja, és kilenc súlyos sérültje volt az importhorda dúlásának. Valamennyien helybéli lakosok.
Éjjel kettő órakor viszont “ismeretlenek” rávettek két bebőszült klántagot, hogy szagolják már meg ALULRÓL az ibolyát.
Donbasszban az EBESZ és a helyszínekre érkezett francia, brit, bulgár és elefántcsontparti szuakértőket egymás után sokkolják az újabb és újabb tömegsírok. Ezek a külföldi szakértők egybehangzóan kijelentették: a nyugati média által közvetitett “tények” és az általuk látottak köszönő viszonyban sincsenek egymással. A valóság iszonyatos és sokkoló, a nyugati médiák “tényismertetése” a “hát volt ilyen is” kategóriába tartoznak az általunk látottakhoz képest – írta az orosz “Times” – idézve az egyik francia szakértőt.
skk


http://balrad.wordpress.com/2014/09/30/maradek-ukrajna-a-majdan-markaban/