Hát ezt is megértük kedves olvasóink! Utcára vonul a magyarok egy csoportja, a saját jól fel fogott érdekükben. Ami csorbát szenvedett. Megtorlandót.
Az Isaura megváltásáért indított gyűjtés anno már előre vetítette, hogy a magyarok elszántak is tudnak ám lenni, ha kiszúrnak velük. De az akkori mamókás szelíd gyűjtés az csak petting lehet a most készülődő Harag Napjához! Amikoris a bebőszültek az RTL televiziós …- hoz vonulna, elégtételt követelni!
Merthogy tiltakozni és követelőzni fognak a cserbenhagyott, átvert, semmibe vett magyarok. Valami érdekfeszítő délutáni sorozatot a csatorna HAT HÉTRE levett a műsorról! Merthogy Bertelsmanék valami “Celeb vagyok, ments ki innen” – sorozatot akarnak vetiteni. Az ő kedvenc Szulejmános – sorozatuk helyett!
Skandallum ez kérem a javából! Hat hétig a kedvenc sorozat nélkül! Ezt ép ésszel nem lehet elviselni! Eltűrni meg végképp nem!
Alakítottak is első felindultságukban egy “MÜHTESEM YÜZYIL EGYESÜLETET”! (Ez biztosan kötődik a műsorról levett kedvenc sorozathoz!)
Aztán pedig a Facebookon meg is hirdették legott a Harag Napja demonstrációt, imigyen tüzelve a háborgókat:
Kedves Szulejmán sorozat rajongók! Elég volt az ,,elnyomásból” sosem hallgatnak meg minket… Ezért úgy döntöttem szervezek egy tiltakozást az RTL Klub székháza előtt 2014. október 4-ére, jövő hét szombatra!!! Tegyünk sorozatunk érdekébe, nyissuk ki a szánkat!!!
És szervezik is azóta is rendületlenül és elszántan a demonstrációt. Dacolva félelemmel és megtorlással.
Október 4 -én délelőtt majd megmutatják! Velük aztán nem kukoricázhat az RTL Klub!
Nagyon helyes! Mutassák is meg! Tiltakozzanak! Minél hangosabban! Sérelmük nem maradhat megtorlatlan! Akurvaéletbebele! Hát mit képzelnek ezek?
Forró ősz vár ORSZÁGUNKRA!
http://balrad.wordpress.com/2014/09/30/deakurvaeletbebele-tuntetes-lesz-az-rtl-szekhazanal-pesten/