2023. november 26., vasárnap

Most már végeda – Matthias (19. AZK)

Három éves Plandémia ismét megmutatta, hogy őrültek vagytok, mert mások szenvedéséből táplálkoztok. Hazudtatok és megosztottatok, szabadságunktól megfosztottatok és sajnos, ismét túl sokan hittek nektek.

A média kezetekben, Félelmet és rettegést terjesztetek, A kontroll mániátoktól már alig lehet elrejtőzni. A megosztottságot és a félelmet szítjátok Minden nap, mint még soha Félelmet a klímától, szegénységtől, háborútól vagy akár egy új világjárványtól.

Úgy tűnik, hogy nagyon izgat benneteket hogy az egész emberiséget kínozzátok. Sajnos még mindig túl sokan hisznek nektek, és még mindig számítanak rátok, habár gaz tetteitek az égig bűzlenek. Adrenokróm! Tudjuk: a gyermekek vérét isszátok!

Hol marad a büntetésetek? Miért hallgatnak a bíróságok? Mikor jön el az igazságszolgáltatás ? És változtatja meg történelmünket?

Az jog fojtó szorításban, majdnem teljesen a kezetekben van. Minden ügyvéd kudarcot vall, aki megpróbál ennek véget vetni. De most már vége! Többé nem táplálunk titeket az energiánkkal. Igen, most már vége! Lehozzuk a mennyet a földre, úgy mint még soha. Köztetek lesz megosztás. Minden igazságtalanságra fény derül Energia áramlik az egységben a világ nagyszabású ítéletéig A mi szenvedésünk már nem elég nektek Nagyobb lövésre van szükségetek Mint egy drogosnak, akinek mindig több kell, akin egyre inkább felülkerekedik a drog

Ezért növelitek folyamatosan az összes ember gyötrelmét Hagyjátok őket vérezni, éhezni, sikoltozni, szenvedni, meghalni és fizetni.

Mindent velünk fizettettek ki Egészen a nagy államcsődig. A "Nagy Újraindítás" a ti tervetek. Szerettek Istent játszani előttünk. Regisztrált, beoltott, besugárzott, a mesterséges intelligencia szemetétől irányítva. Csináltatok nekünk kis fészkeket, az okos városokban

Legalábbis ez a tervetek, de mi átláttunk rajta. Organizmusként, mint egy ember végleg tönkremegy. A raj energiáját küldjük az igazi bíráknak és ügyvédeknek, akik őszinte szívvel takarítják ki a mocskotokat Valódi tudósoknak küldünk szívből jövő erőt. Küldjük az informátor-hősöknek és felvilágosító szakértőknek. A mi erőnk, mindenki felé árad aki kiáll az igazságért Mindenki felé, akit nem lehet megvenni hatalom, szex vagy pénz által. De most már vége! Többé nem táplálunk titeket az energiánkkal. Igen, most már vége! Lehozzuk a mennyet a földre, úgy mint még soha.

Köztetek lesz megosztás. Minden igazságtalanságra fény derül Energia áramlik az egységben a világ nagyszabású ítéletéig! Most kezdődik! Egyesítjük az energiánkat a szívünkben.

Most kezdődik! Nyugodtan megpróbálhattok elszaladni, de a fény elől nem lehet elmenekülni Ti fogtok félni Mert tartalom nélküliek vagytok Az energiánk az egységbe áramlik, A szomorkodás helyett táncolunk! És most ott ülsz és rájössz: a rémálomnak hamarosan vége. Te is részt vettél benne és annyi vér tapad a kezedhez. Jobb, ha most kipakolsz és segítesz nekünk feltárni mindent, hogy felébredjen egy teljesen új tudat az egész emberiségben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése