A digitalizáció megállíthatatlan gyorsasággal robog, és bedarálhat bennünket, és ha ez megtörténik, akkor az visszafordíthatatlan.
Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ezt blokkoljuk. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mert mi a mátrix foglyai vagyunk, és ők kívülről vezérelnek bennünket.

Az 5G egy újfajta hálózatot tesz lehetővé, amely gyakorlatilag mindenkit és mindent összekapcsol, beleértve a gépeket, tárgyakat és eszközöket is. De már itt van a 6 G., amely 100-szor gyorsabb, mint az 5G, fokozott megbízhatósággal és szélesebb hálózati lefedettséggel.

“A Globalista Cabal (Pénzügyi, Katonai, Informatikai, Média- és Gyógyszerészeti Komplexum (FMIMPC) a világméretű digitalizáció koordinálására az ENSZ Kereskedelmi és Fejlesztési Konferenciáját (UNCTAD) jelölte ki”

“Tucker Carlson egy nemrégiben adott interjújában arra figyelmeztetett, hogymilyen könnyű örökre kikapcsolni “egy digitális társadalmat:
Ha körülöttünk mindent digitális jelek működtetnek, amelyeket a „Globalist Cabal” (nevezetesen az FMIMPC) vezérel , akkor egy vagy néhány kapcsoló kikapcsolhatja különböző hálózatainkat, úgy mint:
– vízellátás, villany, gáz, mindenféle energia,
– élelmiszer-ellátás,
– üzemanyag szállítás,
– közlekedés
– hazai és nemzetközi szállítás,
– kommunikáció
-a számláinkon lévő pénzt, stb.

Meg kell tudni állítanunk, mert ez élet és halál kérdése. Szó szerint.
https://expose-news.com/2023/11/23/beyond-orwells-1984-5g-and-the-launching-of-6g-easy-to-take-down-a-society-that-is-digital/