Epsteint a CIA-finanszírozta, hogy kompromittálja az elitet, és zsarolhatóvá, feltétel nélküli parancsvégrehajtóvá tegye az őket a hatalom számára. Amikor a notesz tele lett, Epstein terhessé vált és kiiktatták.
A notesz nevei ma már nyilvánosak, még sincs botrány, mindenki ugyanúgy teszi a dolgát, mint annak előtte.
Mindenki tudja, hogy Epsteint megölték, hogy Clintonék bűnlistája végtelen, még sincs semmi tiltakozás ez ellen.
Miért is? A tömeg az Hollywood révületében él, a gazdasági, politikai és szakmai elit pedig korrumpálva van, és mindegyik zsarolható a bűnei miatt.

Miről beszélünk akkor,
– amikor az emberek vakok, és nem veszik észre azt, amit Obana és Big Mike csinál, és a rendezvényeken őrjöngve ünnepelik,
– amikor senkit nem zavar, hogy ez a Biden nem az a Biden, és hogy maszkos színészek alakítják őt és a feleségét,
– amikor Rotschild-ivadék Macron, munkatársaim többsége szerint a kis szarv az elit prostiruáltjából lett francia elnök, és a végtelenségis lehetne sorolni az elit bűneit, az évente 8 millió eltűnt kisgyermekig bezáróan.

Amikor egy kamuvírussal és kamujárvánnyal bezárják a félvilágot, és tízmillió dollárokkal megvett tudósok és orvosok asszisztálnak a világ népirtásához, akkor már azon sem lepődik meg senki, hogy a WHO-elnöke is gengszter. Mert mindenki az.
Mindezt eltűrtük, és tehetetlen bábként végrehajtottuk.

Most ugyanezt akarják eljátszani velünk. Tartok tőle, hogy sikerülni fog nekik, mert a többség semmit nem tanult, mert nem ír, nem olvas, neki elég, ha a hatalom a szájába rágja, mit kell tenni, oszt jó napot!
Nincsenek érvek, nincsenek kételyek, csak a kőkemény mantra.

Kevesen vagyunk, akik Isten teremtményeiként gondolkodva, alaposan utána nézve felelősen döntunk sorsunkról, és azt tesszük, ami a gyermekeinknek a legjobb, és nem a propagandát , vagy a 10 millióval kibélelt celebek és plakátarcok szavát követjük.
Még mindig kevesen vagyunk, és nem elegen ahhoz, hogy átüssük a falat, és azt mondjuk: Elég volt!
Van még remény?

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-tedros-aktak/