A szabadkőművesek alapították és finanszírozták a gyermekbénulás elleni harcot

Jonas Salk, az első "biztonságos és hatékony" gyermekbénulás elleni vakcina kifejlesztője egy luciferi szekta tagja volt, amelynek célja az emberiség elpusztítása tömeges elnéptelenedéssel és genetikai módosítással.

A tömeges oltás atyja tömeges elnéptelenedést akar.

1.
Szabadkőművesek alapították és finanszírozták a gyermekbénulás elleni küzdelmet.

2.
1950s: Dr. Jonas Salk és Thomas Francis intézeti elmebetegeken tesztelték influenza elleni vakcinájukat.

Dr. Jonas Salk és Dr. Thomas Francis Michiganben intézeti elmebetegeken és rabokon tesztelték influenza elleni vakcinájukat; Dr. Albert Sabin az Ohio-i szövetségi javítóintézet 133 rabján tesztelte élő vírusos gyermekbénulás elleni vakcináját; a Sloan-Kettering együttműködött az Ohioi Állami Egyetemmel, és olyan rákkísérleteket végzett, amelyek során élő rákos sejteket fecskendeztek be feltételezett "önkénteseknek". (J Am Acad Psych Law, 2013)

3.
A Cutter incidens: Hogyan vezetett Amerika első gyermekbénulás elleni vakcinája a növekvő vakcinaválsághoz?

1955 áprilisában az USA öt nyugati és középnyugati államában több mint 200 000 gyermek kapott olyan gyermekbénulás elleni vakcinát, amelyben az élő vírus inaktiválásának folyamata hibásnak bizonyult. Napokon belül bénulásokról érkeztek jelentések, és egy hónapon belül a gyermekbénulás elleni első tömeges oltási programot le kellett állítani. Az ezt követő vizsgálatok kiderítették, hogy a kaliforniai Cutter Laboratories családi cég által gyártott vakcina 40 000 gyermekbénulásos esetet okozott, 200 gyermek különböző fokú bénulást szenvedett, és 10 gyermek meghalt.

4.
A gyermekbénulás elleni védőoltás több fertőzést okoz, mint a vadvírus

Nigériában, a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a Közép-afrikai Köztársaságban és Angolában kilenc új gyermekbénulásos megbetegedés történt, amelyet az orális gyermekbénulás elleni vakcinában lévő, fertőzővé mutálódott élő vírus okozott - derül ki az Egészségügyi Világszervezet múlt héten (november 20-án) közzétett statisztikáiból. Ezzel az ilyen típusú fertőzések száma világszerte 157-re emelkedett az idei évben, és ez azt jelenti, hogy több gyermek bénult meg az ilyen oltásból származó fertőzések következtében, mint a vad típusú vírus okozta megbetegedések, amely idén 107 embert érintett.

5.
A Guillain-Barré-szindróma előfordulása az országos orális poliovírus elleni vakcinakampány során

Az 1985-ben Finnországban tartott országos orális poliovírus elleni vakcinakampánnyal (OPV) egyidejűleg váratlanul megnőtt a Guillain-Barré-szindrómával (GBS) kórházba került betegek száma. Az 1,17 millió lakosra és 6 évre kiterjedő kórházi nyilvántartásokon alapuló elemzés kimutatta, hogy az OPV-kampánnyal egy időben jelentősen megnőtt a GBS előfordulása. Alaposan megvizsgáltunk 10 olyan esetet, amelyeknél a GBS az immunizálást követő 10 héten belül jelentkezett. Csak 4 beteg tudott visszaemlékezni a közelmúltban történt tüneti fertőzésre, és ezekben az esetekben nem találtunk specifikus kórokozót. Tanulmányunk arra utal, hogy az élő, hígított poliovírusok más fertőző vírusokhoz hasonlóan néha kiválthatják a GBS-t.

6.
Francia gyermekbénulás definíciója a francia gyermekbénulás orvosi szótár szerint

Guillain-Barré-szindróma (gē-yăn′bə-rā′) n. Az idegek átmeneti gyulladása, amely fájdalmat, gyengeséget és bénulást okoz a végtagokban, és gyakran a mellkasra és az arcra is átterjed. Jellemzően vírusfertőzésből való felépülést követően, vagy ritka esetekben influenza elleni védőoltást követően jelentkezik.

7.
A "biztonságos és hatékony" FDA által jóváhagyott polio vakcinát nem vizsgálták rákkeltő, mutagén, termékenység károsító hatás szempontjából.

 

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-gyermekbenulas-elleni-vakcina-feltalaloja-el-akarta-nepteleniteni-a-vilagot